PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: LimeWire ile P2P

Varsayılan LimeWire ile P2P

Arkadaşlar iddia ediyorum böyle bir program daha önce görmediniz.Şu ana kadar gördüğüm en hızlı P2P programı.Hatta öyle anılıyor.Bu programla özefe sayesinde tanştım.Sizlerede anlatayım dedim.
    Öncelikle LimeWire Pro'yu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.İndirdikten sonra EXE yi çalıştırın.
    Ve aşağıdaki resimde görüldüğü gibi dil seçin.

Seçtikten sonra İleri yi tıklayın ve size LimeWire ın kurulacağı konumun sorulduğu ekran gelir.

İleriyi tıkladığınızda kurulum başlar.Bu program Java ya ihtiyaç duyuyor.Yoksa üzülmeyin onu da beraber kurabiliyor.Bu biraz uzun sürüyor.Ama normalde programın kurulumu oldukça kısa.

Kurulum tamamlandığında bu ekran gelir.Kendiniz otomatik olarak çalıştırabilirsiniz.

Eğer Çalıştır seçeneğini seçerseniz bu ekranla çalıştırmaya başlar.

Bu ekrandan sonra ayar pencereleri gelir.İlk önce dilinizi seçin.

Daha sonra İndirdiğiniz/paylaşacağınız dosyalarınızı atacağınız klasörü belirlemelisiniz.Genelde Shared olarak geçer.

İleri tıkladığınızda modem ayarınız sorulur.Seçiniz.

Sonra gelen ekranlara İleri deyin Firewall ile ilgili pencereler gelir.Sonra karşınıza şu pencere gelir.Kendi isteğinize göre bilgisayarınızın açılışında otomatik açılsınj diyorsanız işaretleyin.

Sonraki ekranda size bir soru sorulur.Bu paylaşıma uygun dosyalar için bilgisayarınızın taranması içindir.Ben hayır ı seçmenizi tavsiye ederim.

İleriyi tıkladığınızda bitiş ekranı gelir.

Bunlarla beraber LimeWire ımız kurulmuş oluyor ve bir kaç saniye sonra açılıyor.Aramalarınızı sol taraftaki dosya adı bölümüne yazarak yapın.Sonuçlar ortada çıkar.İndirmek için üzerine 2 defa tıklayın.İndirme süresi ve gidişatı alt pencerede çıkar.

Ayrıca aynı anda birkaç dosya arayabilir ve indirebilirsiniz.

Bir indirmeden vazgeçmek için indirmenin üzerine tılayıp DELETE ye basmanız,aramadan vazgeçmek için arama kutusunun üzerindeki X e tıklamanız yeterlidir.Ayrıca bitmiş aramalarınızı da (% 100 olmuş olanları) yer tutmaması için DELETE ile kaldırabilrsiniz.

Bu programı kullanırken indirme hızına dikkat edin.Çok seveceksiniz..

Kolay gelsin..

Varsayılan slm

bende o program vardı türkçe diye bunu indirdim onuda sonradan türkçe çıkmadı seçeneklerden direk england dedi mecburen seçtik yani ingilizce oldu neden?ki

kardeş bu "lime wire pro" ücretli değilmiydi.Benim bildiğime göre satın alyodun.

ben de pro 4.10.5 versiyonu var türkçe değil ama

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

hooijdonk tr yaması var ....
    ama gerek yok kullanması kolay zaetn

unaltutay doğru biliyorsun.... paralı

Benzer Başlıklar

1. limewire
    drrecep36 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4