PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan MEMORY ACCEES VOİLATİON!!!(belleK YOK SAYIYOR

Arkadaşlar nasıl meydana çıktığını anlamadığım ama elle bozdum galiba bilmiyorum.Bazı oyun ve programlar çalışıyor ama kimi ki İSTANBUL EFSANELERİ DEMO ilk yüklediğim gece çalıştı sonra sabaha ne olduysa (regıstry temizliyodum ondanda olabilir) demo memory access valition uyarısını verip açılmadı ve hala da öyle 256MB RAM VAR 154 dü dolu ama yinede oyun bellek yetersiz diyo baı programlarda 0x00000xx diye bellek hatası veriyor ama MAFİA oynayabiliyorun Prnt Screen ile panoya resimde yapıştrabiiliyorum. Bunu çözmem lazm filmlerde donuyo bazen.

Windows 2000 professıonal 500mhz Cpu AVG FREE edition ve Mic.AntiSpyWr tarattım bişi çıkmadı. :cry: :!: :?:

Sanal bellek ayarını bozmuş olabilirmisin?

Hayı o 384 e 768 aralığında ayarlı

BSplayer ve media playerıda kullanamaz oldum bir tek VLC çalışıyo oda kasıyo eskiden böle değildi winapmta film hariç çalışıyor ve aldığım iletilerin resimleri
    diğeri [img=http://img385.imageshack.us/img385/9140/belleksorunu26bf.th.jpg] bu sorunu mutlaka çözmeliğimformat atmadan :?:

Arkadaşlar arkdaşalar bunu çöözmem gerek yardım edin nolur. Ramlerin birinide çıkardım denedim olmadı sanal bellek ayarlarını değiştirdim gene olmadı ... :evil:

Benzer Başlıklar

1. Resimli :Windows XP: Virtual Memory / Sanal Bellek
    JUSTIN_T11 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.09.2006, 07:20
  2. not enough memory
    sezaikuyu tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 23.02.2006, 11:36
  3. out of memory
    emkoz tarafından Yazılım forumunda