PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 10 İlkİlk 123456789 ... SonSon
50 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Bende de 20 küsür mb oluyor çok güzel bir paylaşım.

_server_ kardeş allah razı olsun senden şu cpu kullanımdan dolayı epey sıkıntılıydım ama firefoxdan da vazgeçmek istemiyordum sayende oldu elde var 00 cpu çok teşekkürler... denedim süper oldu...

vay be çok iyi oldu artık 3mb oluyor sımge durumuna kucultunce
    paylasım ıcın tesekkurler

Alıntı Orijinalini Gönderen: _server_ Mesajı Görüntüle
    Değerli webcoder;

Bende 5 ila 10 dakika arası aynı ölçüde kalıyor yani 5 dakika falan sistem rahatlıyor. Zaten firefox'u şişiren eklentilerdir. En fazla 5 eklenti bulundurmak her zaman en iyidir :wink:
    şu an 46 eklentiyle winxp pro üzerinde çalışan firefox 3.0.6 sürümü üzerinde 15 tane pcnet sayfası açık üstelik her sayfada 20 mesaj gösterimine ayarlı ve kullandığı ram miktarı 106 mb....üstelik harcadığı her mb'ın hakkını kat kat fazlasıyla veriyor kasma denen birşey yok ve de en ufak bir performans artış ayarı yapmadığım halde...eklentiler bir birleriyle çakışmadığı takdirde(çakıştıklarını da hiç hatırlamıyorum) hiçbir sorununuz olmadan istediğiniz kadar eklenti kuabilir istediğiniz kadar sekme açabilirsiniz...eklentisiz hali bile ie den kat kat daha fazla kaliteli sörf olanağı sağlarken bu kadar özellikli halini siz düşünün...kısacası ie kullananları bir gün teselli etmek lazım fazla üzülmesinler diye...unutmayın diye söylüyorum firefox sadece açılırken fazla ram yiyor ondan sonra kaç sekme açtığınız önemli değil çünkü artan bilgiyi hdd de saklıyor ram de değil...ayrıca şunu da söyleyeyim ram bilgisayar içindeki belki de en ucuz parça 3 5 mb yüzünden ayarlarla oynayıp performanstan vazgeçmeyin...eskidendi o rami az harcasın davaları kb lık ramler altın fiyatına satılırken....kasmayın yani...

bu islemi bir kere yapmak yeterli mi? benzer bir yontem safari icinde soz konusumu?
    Tesekkurler.

Benzer Başlıklar

1. Cd siz oyun çalıştırmak (resimli anlatım)
    mrtaxy tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 03.12.2008, 23:16
  2. a-z ye space oluşturma resimli anlatım
    BLaCK_SHaDoWtr tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.08.2008, 14:29
  3. vnc uzaktan erişim resimli anlatım
    ahsenim tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.10.2007, 18:22
  4. p2m sorunu (resimli anlatım)