PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Cd siz oyun çalıştırmak (resimli anlatım)

Lütfen bilen arkadaşlar bana neden, ne gerek vardı demesin, gelen sorulara istinaden gerek duydum...

umarım bilmiyen ve bu yönde sorular yönelten arkadaşlara faydamız olur, hatam varsa şimdiden affola, kolay gelsin...

paylaşım için gerçekten taşekkürler. umarım yapamayan arkadaşlar için bayağı bir kolaylık sağlayacaktır. hem böylece farklı başlık açılmaz..... UMARIM
    kolay gelsin...

Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar oyunun hani o yasak olan şey varya (adı c ile başlıyo) internetten indirdinizmi cdsiz oynayabiliyorsunuz

Alıntı Orijinalini Gönderen: Hacker_61ts
    Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar oyunun hani o yasak olan şey varya (adı c ile başlıyo) internetten indirdinizmi cdsiz oynayabiliyorsunuz
    Arkadaşım daha konuya girerken söyledim bana ne gerek vardı demeyim diye ama okumamışsın sanırım, neyse ben fifa07 yi emsal olarak seçtim, tabi ki biliyorum fifa serilerinde NoCd patchi olduğunu ve her oyunun NoCd patch i olmadığını, fifa07 sadece konu için bi örnektir, NoCd patchi olmayan ve cd istiyen oyunlar içindir, biliyorsan yorum yapma oku geç, herkes senin kadar bilgili olmayabilir, bilgi paylaştıkça değerlidir ve bende bunu paylaşıyorum, teşekkürler kolay gelsin...

Alıntı Orijinalini Gönderen: mrtaxy
    Alıntı Orijinalini Gönderen: Hacker_61ts
    Arkadaşım daha konuya girerken söyledim bana ne gerek vardı demeyim diye ama okumamışsın sanırım, neyse ben fifa07 yi emsal olarak seçtim, tabi ki biliyorum fifa serilerinde NoCd patchi olduğunu ve her oyunun NoCd patch i olmadığını, fifa07 sadece konu için bi örnektir, NoCd patchi olmayan ve cd istiyen oyunlar içindir, biliyorsan yorum yapma oku geç, herkes senin kadar bilgili olmayabilir, bilgi paylaştıkça değerlidir ve bende bunu paylaşıyorum, teşekkürler kolay gelsin...
    Arkadaşım şuanda cracki olmayan kaç tane oyun var? hemen hemen bütün oyunların cracki var. Bunlara gerenk yok :lol:

Benzer Başlıklar

1. Firefox'unuz şişti mi ! (resimli anlatım)
    _server_ tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 49
    Son Mesaj: 28.09.2009, 22:43
  2. a-z ye space oluşturma resimli anlatım
    BLaCK_SHaDoWtr tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.08.2008, 14:29
  3. vnc uzaktan erişim resimli anlatım
    ahsenim tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.10.2007, 18:22
  4. p2m sorunu (resimli anlatım)