PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > İşletim Sistemleri > Windows İpuçları
Bu Sayfayı Yenile Cd siz oyun çalıştırmak (resimli anlatım)
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

mrtaxy Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: İstanbul
Varsayılan Cd siz oyun çalıştırmak (resimli anlatım) - 29.11.2006, 01:06

Lütfen bilen arkadaşlar bana neden, ne gerek vardı demesin, gelen sorulara istinaden gerek duydum...

umarım bilmiyen ve bu yönde sorular yönelten arkadaşlara faydamız olur, hatam varsa şimdiden affola, kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

komiks Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 29.11.2006, 02:07

paylaşım için gerçekten taşekkürler. umarım yapamayan arkadaşlar için bayağı bir kolaylık sağlayacaktır. hem böylece farklı başlık açılmaz..... UMARIM
kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Hacker_61ts Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Trabzon
Varsayılan 29.11.2006, 10:08

Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar oyunun hani o yasak olan şey varya (adı c ile başlıyo) internetten indirdinizmi cdsiz oynayabiliyorsunuz
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

mrtaxy Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: İstanbul
Varsayılan 29.11.2006, 11:17

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Hacker_61ts
Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar oyunun hani o yasak olan şey varya (adı c ile başlıyo) internetten indirdinizmi cdsiz oynayabiliyorsunuz
Arkadaşım daha konuya girerken söyledim bana ne gerek vardı demeyim diye ama okumamışsın sanırım, neyse ben fifa07 yi emsal olarak seçtim, tabi ki biliyorum fifa serilerinde NoCd patchi olduğunu ve her oyunun NoCd patch i olmadığını, fifa07 sadece konu için bi örnektir, NoCd patchi olmayan ve cd istiyen oyunlar içindir, biliyorsan yorum yapma oku geç, herkes senin kadar bilgili olmayabilir, bilgi paylaştıkça değerlidir ve bende bunu paylaşıyorum, teşekkürler kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Hacker_61ts Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Trabzon
Varsayılan 29.11.2006, 20:56

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: mrtaxy
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Hacker_61ts
Arkadaşım daha konuya girerken söyledim bana ne gerek vardı demeyim diye ama okumamışsın sanırım, neyse ben fifa07 yi emsal olarak seçtim, tabi ki biliyorum fifa serilerinde NoCd patchi olduğunu ve her oyunun NoCd patch i olmadığını, fifa07 sadece konu için bi örnektir, NoCd patchi olmayan ve cd istiyen oyunlar içindir, biliyorsan yorum yapma oku geç, herkes senin kadar bilgili olmayabilir, bilgi paylaştıkça değerlidir ve bende bunu paylaşıyorum, teşekkürler kolay gelsin...
Arkadaşım şuanda cracki olmayan kaç tane oyun var? hemen hemen bütün oyunların cracki var. Bunlara gerenk yok
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Firefox'unuz şişti mi ! (resimli anlatım) _server_ Windows İpuçları 50 28.09.2009 23:48
a-z ye space oluşturma resimli anlatım BLaCK_SHaDoWtr İnternet, Ağ ve Güvenlik 7 13.08.2008 15:29
vnc uzaktan erişim resimli anlatım ahsenim PCnet 1 25.10.2007 19:22
p2m sorunu (resimli anlatım) pekerol İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 21.03.2006 06:45
KnightOnline resimli anlatım Jaws Oyunlar 2 23.10.2005 23:47

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul