PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 123456 ... SonSon
36 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    İstanbul

Format atmadan da bir programla admin şifresi öğrenilebiliyordu.Bu konu forumda bi ara yazılmıştı ama hangi başlıkta olduğunu hatırlamıyorum.Bulursam koyarım buraya.

Buldum !!!

Alıntı Orijinalini Gönderen: Deyvi Mesajı Görüntüle
    Koskoca PCnet forumunda dergimizi "okuyan" yok sanırım. Şifrelerin bulunması ile ilgili Ocak 2005 sayımızda kapsamlı bir konu hazırlamıştık.

İlgili konunun "Windows 2000, Server 2003, XP ve NT’ye yönetici hakları ile giriş yapmak" başlığı altında sorunun çözümü bulunmaktadır. Bu yazıda değinildiği gibi

http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

adresini ziyaret ederek "Offline NT Password & Registry Editor, Bootdisk / CD" yi indirebilir, bilgisayarı bu disket ile açarak XP/NT/2000/2003 şifresini sıfırlayabilirsiniz.
    En son _nkA tarafından düzenlenmiştir: 23.05.2007 16:34

Aşagıda Linkte verilmiş olan iso dosyasını indirerek(8 Mb) bu iso yu bir cd ye yazıyorsunuz ve bu cd ile admin şifresi unutulan yada bulunması kesinlikle gereken pc yi bu cd ile boot ediyorsunuz.
    Size Windows Xp Kurulumu başlatacak Kısa bir süre sonrasındada karşınıza kullanıcı hesaplarını gösteren bir pencere çıkacaktır burada yandaki numaralar sayesinde şifresini sıfırlamak istediğiniz kullanıcıyı seçiniz. Sonrasında size şifreyi 1 2 3 4 5 yapmak isteyip istemediğinizi soran bir pencere çıkacak buradan Y yi seçersiniz işlemimiz tamamdır.

Daha sonra sistemi restart edip yeni şifre ile kullanabiliyoruz....!

http://dosyam.net/?id=700afd 8 MB

indirdiğin dosya saten iso (image) onu sadece kalıbı diske yazdır diyip yazdıracaksın daha sonra da adım adım uygula çok kolay ben defalarca denedim çalışıyo

harvest şu dosyayı sen bi daha yüklesen ben bi türlü indiremedim.tekrar upload edebilirmisin lütfen???

yada bir adet hirens boot cd bul onla ac ne diyim yöntem cokkk

Benzer Başlıklar

1. wireless sifresi
    re-entry tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.05.2007, 17:43
  2. xp kullanici sifresi
    orhundalgic tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.12.2006, 23:47
  3. internet explorer sifresi
    fatiho21 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda