PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Unhappy Dnt mp3 Player Sorun Acill Yardım Hayati!

Arkadaşlar kusuruma bakmayın başlık biraz kötü ama çok acil bi durum.Bende Almanya dan gelen dnt mp3 player var.Ben bi gün bunun açılış tuşuna çok uzun bastım.Sonra bi açtım boş ekran çıkıp kapandı. Her açtığımda aynı şey oluyor.Welcome yazıp boş ekran çıkıp kapanıyoo...Lütfen yardım edin ne yapayım?bİLGİSAYARA TAKIYORUM ekranda ready yazıyo ama f: ye tıkladığımda haya veriyoo.Format atmam için ne yapmalıyım?Çok acil yardım!Help!!!!

____________________-_______________
    O awm forumlarımıdır nedir her ne zımbırtıysa soru yazdım cevabı 100 sene sonra gelcek heralde !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Format atmak doğru yaklaşım olmaya bilir. Format atman gerekirse birlikte verilmiş bir CD olmalı varsa bu programı kurarak program vasıtası ile format at.

Ama sanki formatlık bir durum yok gibi cihaz stanby konumunda kalmış yada şaj olmuyor gibi duruyor. Karşılama ekranından sonra çalışmamasının bir diğer ihtimali. Firmware hasar görmüş olabilir bu güncellemeyi de (Cd si varsa ) cd vasıtası ile yapman. Üretici sitesine göz at. Pek duymadım ama bu markayı muhtemelen bir sitesi ve güncellemeleri vardır. Kılavuzlara da bir göz atmakta fayda var bazab ufak şeyler gözden kaçabiliyor.

http://www.dnt.de/index.php?dir=dl%2...lg=MP3&dl=&dli=

sitesinde ilgili yazılımlar. Umarım almancan vardır. Yada modeli de yaz buna uygun yazılımlara link vereyim. Senin için model seçim ekranını açtım. Modeli seçersen ilgili yazılımları da bulabilirsin.

Arrow

Benimkisini markası sporty 10 serie frimware yazıyo uprage tıklıyorum ama pfg formatlı.Cd yi yüklemeyi denicem.Bu uprage nasıl oluyo anlamadım.Yardım edersen sevinirim.(Almancam çat pat)

bana format programını bulursan en iyi çözümün bu olacağını düşünüyorum.Yardımınız için Teşekkürler8)

Zum Formatieren des MP3 Players über den Windows Arbeitsplatz verwenden Sie nur das FAT-Dateisystem. Sollten Sie versehentlich FAT32 verwendet haben, startet der MP3 Player nicht mehr. In diesem Fall ist es notwendig, den Speicher des MP3 Players mit dem Dateisystem FAT nochmals zu formatieren.

Almanca bilen biri tercüme ettsin ama gidişattan FAT formatı destekliyor diyor.

Bilgisayarımda mp3 player a sağ tıkla biçimlendir i seç. Seçeneklerde FAT32 veya NTFS yerine sadece FAT ı seçip formatla demen yeterli Galiba Fat32 yi desteklemiyor.

İngilizce olsa dükkan senin site almanca oldukça terletti beni

Benzer Başlıklar

1. görev yöneticisi sorun acill
    kontorland tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.05.2007, 13:42
  2. acill yardım formatta sorun
    scream1905 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.11.2006, 16:50
  3. SİTE yönlendirme nasıl yapıcam hayati önemli
    Kalp tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 12.06.2006, 19:21
  4. media player+java sorun sorun sorun.....
    mhmts01 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Son Mesaj: 02.06.2006, 14:51
  5. Real Player Çalma Acill
    JaRaMa tarafından PHP forumunda
    Son Mesaj: 02.05.2006, 11:35