PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gereken dosyalar.

Bilgisayarınızı bir nedenle formatladınız ve yeni sistem kurdunuz. Hemen Ayarlar/Denetim masası/Kullanıcı hesaplarına girerek yeni bir yönetici hesabı oluşturarak (daha sonra oluşabilecek her hangi bir sorun karşısında Administrator hesabınız size lazım olacak) Administrator hesabından çıkın. Yeni oluşturduğunuz hesapla oturum açarak işlemlerinize devam edin. Anakart, E.kartı, Ses, lan, tv kartı vb. gibi tüm sürücülerinizi eksiksiz ve hatasız yüklediniz hatta gerekli güncellemeleri yaptınız ancak bitmedi…

Sisteminizin doğru ve stabil çalışması için bazı ince detayları bilmiyorsunuz veya unuttunuz yada, servise verdiğiniz eleman (genelde yapmazlar) bunları yüklemedi. Şu an bir takım sorunlar yaşıyorsunuz pc nin çalışmasından memnun değilsiniz. O halde aşağıdakilerin Bilgisayarınızda kurulu olup olmadığına bakın. Kurulu değilse mutlaka yükleyin.

Adobe flashplayer
    Adobe flashplayer (Firefox için)
    Bilgisayarınızdan Flash içerikli film, animasyon vb. gibi hareketli dosyaları izleyebilirsiniz. Mutlaka yüklenmelidir.

Adobe Shockwave player
    Internette gezinirken karşınıza çıkan zengin içerikli web sayfalarını tam anlamıyla görüntüleyebilmek için yazılmış olan bir tarayıcı eklentisidir. Mutlaka yüklenmelidir.

Java
    Java yazılımı online oyun oynamanızı, sohbet etmenizi, resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi ve daha pek çok şey yapmanızı sağlar. Mutlaka yüklenmelidir.

Microsoft® .NET Framework
    Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1; .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5 için çok sayıda kademeli yeni özellik içeren birikimli ve eksiksiz bir güncelleştirmedir, ayrıca .NET Framework 2.0 ve .NET Framework 3.0 alt bileşenleri için de birikimli hizmet güncelleştirmelerini kapsar.

Nette dolaşan teknik terimleri bir kenara bırakırsak;
    Bu paket, Bilgisayarınızda çalıştırmak isteyeceğiniz hemen hemen tüm yazılımların ihtiyaç duyduğu bileşenleri içermektedir. Bu paketin yüklü olmadığı bir pc de oyunlarda sorunlar, çalışan uygulamalarda hatalar, 0xc0000135 gibi hata kodları alırsınız. Kısacası kesinlikle yüklenmelidir.

Foxit Reader
    PDF dosyalarını okuma imkanı sunan, özellikle bilgisayarda sisteme ağır yük bindiren Adobe Reader ile aynı görevi yapan, kurulumu kolay ve sistemi yormayan Türkçe dil destekli yazılım. (isteğe bağlı)

Startup Control Panel
    Msconfig ile de görebileceğiniz gibi, sistem başlangıcında otomatik olarak çalışan ve pc yi yoran uygulamaları kaldırmanız için gereken yazılım. Kurulum gerektirmez.
    Bilgi için TIKLAYIN.

Windows Worms Doors Cleaner
    Henüz yeni XP yüklediniz ancak yeni yüklenen bu XP de bazı portlarınızı güvenliğiniz için kapatmanız gerekiyor. Aksi halde ağınızdaki diğer pc lerden ana makinanıza sızmalar olabilir. Yapmanız gerekenler aşağıda anlatılıyor.
    Bilgi için TIKLAYIN.

NOT: Antivirüs için buraya Tıklayın.

DİKKAT:
    Her ne olursa olsun, Bilgisayarınıza her hangi bir yazılım yüklerken yazılım ile birlikte gelen reklam içerikli Toolbar vb. yazılımları kesinlikle yüklemeyin. Yükleme esnasında bu tarz içeriklerin onay kutusunu mutlaka boşaltın ve ileri/devam deyin.

Lütfen yukarıdaki işlemleri yapmadan Bilgisayarım ağır çalışıyor, sistem kasıyor, resimleri açmıyor, internetten video/film izleyemiyorum, falan siteye giremiyorum vb. tarzı sorular sormayınız.

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle

Windows Worms Doors Cleaner
    Henüz yeni XP yüklediniz ancak yeni yüklenen bu XP de bazı portlarınızı güvenliğiniz için kapatmanız gerekiyor. Aksi halde ağınızdaki diğer pc lerden ana makinanıza sızmalar olabilir. Yapmanız gerekenler aşağıda anlatılıyor.
    Bilgi için TIKLAYIN.
    Bu programı bilmiyordum.Denemek lazım
    Bu arada programı indirdim.50 KB mış.Kurmaya gerek yok çift tıklayınca çalışıyor.Kırmızı çarpı olanları hallettim.PCyi yeniden başlattı.
    Program arşivimdeki yerini aldı.
    Paylaşım için teşekkürler.
    iyi günler...
    En son Leylek tarafından düzenlenmiştir: 21.08.2008 17:15 Sebep: Programı deneyip mesajı düzenledim:)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bahsetmişti bende bir ay önce çektim Ayrıca buna benzer Safe XP tavsiye ederim programı çalıştırdıktan sonra programın sağ alt köşesinden Türk bayrağına tıklayarak türkçe yapabilirsiniz.
    En son clickonline tarafından düzenlenmiştir: 21.08.2008 17:21

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

ben bunları zaten hepssini bilip kullanıyorum ama diğer arkadaşları bilgilendirmesi açısından iyi bir kaynak olacak
    bilgiler için teşekkürler pire

Alıntı Orijinalini Gönderen: Leylek Mesajı Görüntüle
    Bu programı bilmiyordum.Denemek lazım
    Bu arada programı indirdim.50 KB mış.Kurmaya gerek yok çift tıklayınca çalışıyor.Kırmızı çarpı olanları hallettim.PCyi yeniden başlattı.
    Program arşivimdeki yerini aldı.
    Paylaşım için teşekkürler.
    iyi günler...
    bu yazılımı çalıştırınca kırmızı olanları nasıl gerektıgı duruma getırebılırız.

Benzer Başlıklar

1. Cd kopyaladıktan sonra boş yerlere sonra tekrar yükleme
    bloodxman tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.03.2009, 12:11
  2. iPhone Vodafone’la Türkiye’ye geliyor
    invisibilities tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.05.2008, 16:14
  3. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.10.2007, 20:18
  4. Microsoft’un gözü Facebook’ta