PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > İşletim Sistemleri > Windows İpuçları
Bu Sayfayı Yenile Deep Freeze 6.x Sürümlerini Kaldıramayanlar , Şifresini Unutanlar !
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan Deep Freeze 6.x Sürümlerini Kaldıramayanlar , Şifresini Unutanlar ! - 05.11.2008, 16:42

Evet PCnet forumlarında olsun diğer forumlarda olsun Deep Freeze 6 serisi sürümler için söylenen birçok işe yaramayan çözüm önerilerini son yarım saattir deniyorum , hepsi denenmemiş kopyala yapıştır çözümler olduğunu belirtmek isterim.

Deep Freeze 6.x sürümlerini sisteminizden kesin ve kesin bir şekilde kaldırmak istiyorsanız bios'a girip sistem tarihi yılını 2040 olarak ayarlıyoruz ve bios ayarlarını kayıt edip çıkıyoruz ve sistemi açıyoruz.

Sistem tarih yılı 2040 olduğundan başlangıçtaki bazı programlar hata verebilir çünkü programlarında belli bir kullanım yılı var bu hata sistem tarihini eski haline döndürünce düzelecektir.

Ardından Deep Freeze 6.x kurulumuna çift tıklayıp Uninstall'a tıklıyoruz ve Deep Freeze 6.x sürümünü sistemimizden kaldırmış oluyoruz.

Kaldırma sonrasında Deep Freeze sistemi yeniden başlatacak eğer işlem uzun sürerse bekleyin kesinlikle kendiniz kapatmayın sadece bir kez Windows tuşuna basın iki saniye daha bekleyin sistem kapanacaktır.

Ardından sistem kapandığında tekrar bios'a girip tarih yılını bulunduğunuz zaman yılına getirin sistemi açın eskisi gibi kullanın.

Not:

1) Unfreezer gibi programlar Deep Freeze 6.x serilerini devre dışı bırakmaz.
2) Deep Freeze Administartorden Deep Freeze Token numarasını vererek şifre kırılmaz
3) Bios tarihi iki yıl önceye ayarlandığında devre dışı kalmaz devre dışı bırakmak için tarihi programların geçerlilik süresinden yukarı bir tarihe almak gerekir.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan Bir sorun var - 05.01.2009, 20:53

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
Evet PCnet forumlarında olsun diğer forumlarda olsun Deep Freeze 6 serisi sürümler için söylenen birçok işe yaramayan çözüm önerilerini son yarım saattir deniyorum , hepsi denenmemiş kopyala yapıştır çözümler olduğunu belirtmek isterim.

Deep Freeze 6.x sürümlerini sisteminizden kesin ve kesin bir şekilde kaldırmak istiyorsanız bios'a girip sistem tarihi yılını 2040 olarak ayarlıyoruz ve bios ayarlarını kayıt edip çıkıyoruz ve sistemi açıyoruz.

Sistem tarih yılı 2040 olduğundan başlangıçtaki bazı programlar hata verebilir çünkü programlarında belli bir kullanım yılı var bu hata sistem tarihini eski haline döndürünce düzelecektir.

Ardından Deep Freeze 6.x kurulumuna çift tıklayıp Uninstall'a tıklıyoruz ve Deep Freeze 6.x sürümünü sistemimizden kaldırmış oluyoruz.

Kaldırma sonrasında Deep Freeze sistemi yeniden başlatacak eğer işlem uzun sürerse bekleyin kesinlikle kendiniz kapatmayın sadece bir kez Windows tuşuna basın iki saniye daha bekleyin sistem kapanacaktır.

Ardından sistem kapandığında tekrar bios'a girip tarih yılını bulunduğunuz zaman yılına getirin sistemi açın eskisi gibi kullanın.

Not:

1) Unfreezer gibi programlar Deep Freeze 6.x serilerini devre dışı bırakmaz.
2) Deep Freeze Administartorden Deep Freeze Token numarasını vererek şifre kırılmaz
3) Bios tarihi iki yıl önceye ayarlandığında devre dışı kalmaz devre dışı bırakmak için tarihi programların geçerlilik süresinden yukarı bir tarihe almak gerekir.

Ya denemey çalıştım.. Ama bios tarihini 2040 yaptığımda vista açılmıyor. Actifleştirme şifresi istiyor... bunun başka yolu yokmu?
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 05.01.2009, 21:04

Daha yakın tarih dene.Ayrıca mesajda senden başka soru soran yok niçin onca yazıyı alıntı yaptın düzeltirmisin?
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Husami Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: http://www.forum-merkezi.com
Varsayılan 06.01.2009, 00:16

yav klik ynasıl silineceğini anlatmışın güzel ellerine sağlık ama şunu sinirlenmeden yap
forumun abilerinden olarak yakışmıyo sana hiç biliyorum şimdi bana da kızacaksın ama bu doğru

German Truck Simulatorün Tüm Modları
Tüm Araçları
Bu Oyun Ve Tüm Tır Oyunları ile ilgili Yama Mod
www.forum-merkezi.com

Sistem Oluşturmak için özelden yardım İstemeyin
ürün ve tavsiye bölümüne
ilgili konuyu açıp özel mesaj atın

Not:Sadece Amd Sistemler için

İntel sistemler İçin Destek Vermiyorum

Sistem Gerksinimlerini Öğrenmek İçin Bunu İndir

Blackbox

Güç Kaynağı Ölçme
Yakpa=Husami
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

rms2806 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Ankara
Varsayılan 13.02.2009, 15:15

hocam saol ya çok iyi oldu bunu öğrendiğim açıkcası BIOS'dan bu sorunu düzelticem aklıma gelmememişti eyw saolasın

DENEDİM ve HALLETİM
Yani Test edildi ve onaylandı diyebiliriz

Ramis DEMİRCİ

Pcnet Forum Hayranım Sanaa...

http://img125.imageshack.us/img125/1488/pcnetqb4.png

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Deep Freeze v4.20.020.0598 şifresini unuttum YARDIM tech1988 İnternet, Ağ ve Güvenlik 3 30.05.2006 21:17
deep freeze zeusmk Yazılım 3 08.02.2006 03:39
deep freeze 5 ? KarayYeL Yazılım 2 13.01.2006 18:13
Deep Freeze ' in Şifresini Unuttum :p gostepek İnternet, Ağ ve Güvenlik 13 01.11.2005 17:59
admin şifresini unutanlar sakın format atmayın.... ZACMAN Windows İpuçları 6 09.02.2005 10:22

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

11 gösterim, 6 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

10 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt