PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Lightbulb Windows 7 RC'nin deneme süresi 1 Mart'ta doluyor

Ekim ayında pazara sunulan Windows 7 işletim sisteminin piyasaya çıkmadan önceki son deneme sürümü için kullanıcılara tanınan süre 1 Mart'ta doluyor.
    Windows 7 RC ile çalışan bilgisayarlar tam sürüm işletim sistemine geçilmediği taktirde 1 Mart'tan itibaren 2 saatte bir sistemi yeniden başlatacak.
    Öte yandan Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerini kullananlara verilen destek de 1 Temmuz 2010 itibarıyla sona eriyor.
    Bu tarihten itibaren söz konusu işletim sistemleri için güncellemeler ve güvenlik yamaları gibi destekler kesilmiş olacak.
    Windows XP SP 2 kullanıcılarının sistemlerini Windows XP Service Pack 3'e yükseltmeleri durumunda kendilerine tanınan destek süresi 2014 yılına uzatılabilecek.
    En son extagon tarafından düzenlenmiştir: 27.02.2010 23:03

1konuyu 10 yere acmaya gerek yok kardeş

bu konu çok önemli ama kardeş öle deme temmuz ayı geldiğinde her yerde bi yıkılış olcak format fiyatları artacak belkide

bence artmaz kacak win7yi kuran yada deneme sürümünü kuran elbet xpye cevirmeyide bilir

Zaten uyarı geliyor microsoft'tan sağolsun . 2 günüm kalmış, dosyalarımın yedeğini almamı söylüyor. Neyse yarın Vista'ya geri dönüş yapacağım artık. Ben aslında Win7'nin aile versiyonunu bekliyordum hani şu 3 bilgisayara aynı anda kurabilme imkanı verilecekti ya :P O haberde fos çıktı malesef:P. Eğer böyle bir şey olsaydı kesinlikle orjinal Win7 alacaktım. Biraz daha Vista'ya takılıp Win7'nin ucuzlamasını bekleyeceğim artık

Benzer Başlıklar

1. Nero Deneme Süresi Doldu hatası
    aykut0202 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.11.2009, 16:47
  2. dreamweaver in deneme sürümünün süresi bitti ?
    okan123 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.07.2006, 20:34
  3. Windows XP 64 bit Deneme sürümü indirilmeye hazır
    Turkceye_evet tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 77
    Son Mesaj: 22.03.2006, 17:56
  4. Windows Vistanın deneme sürümünü 100 bin kullanıcıya verildi
    TurkogluTurk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.07.2005, 14:42