+ Başlığa Yanıt Yaz
26 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
Başlık: Bilgisayar ve Sağlığınız
-
28.05.2003 00:00 #16
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul/Ankara
"bütün kış boyunca bir elimde öss matematik bir elimde mouse acaba hangisi beni daha çok cezbediyo diye baktım durdum ama sanırım mouse daha çekici ,48 saat başından kalkmadığım günleri bilirim kalkıncada kaba etlerimin yerinde olmadığını hissediyordum ama sanırım pcnet yazarlarından birinin dediği gibi başkaları için sinir bozucu olan program kurup kaldırmak benim için bir zevk ve sanırım ölene kadarda böle kalıcak "
diyen ascreus arkadaşım bak sana birşey söyliyeyim bende aynı şeyi yaptım zamanında bende mouse'u seçtim sonra ziraat'i kazandım daha doğrusu tarım teknolojilerini .. şu an 3. senem ve 27 haftadır okula ugramadım php öğrendim asp öğrendim bu tür şeylerle uğraştım işin en kötü yanı diploma olmadan bunların bir işe yaramayacağı..hazır öss'ye hazırlanıyorken kas kendini bilgisayarla ilgili birşey kazan hem başarılı ol
hemde bilgisayarla uğraş ömrün boyunca..
etrafımdaki herkes bana bu ekranın başında harcadığın zamanı başka şeye harca gençliğine yazık diyor eminim hepinize diyorlardır ama sorun
şu ki o ekranın karşısında yarattıklarımızı sadece biz biliyoruz onlara boş
geliyor..yani bir veritabanı uygulaması yazmak bizler için güzel birşey bir başarı belki de ama onlara göre bir hiç.. inşallah reel sektörde kıymetimiz bilinir ne diyeyim.. yani bilgisayar muhendisliği mezunu daha windows'u açıp kapamayı anca bilen adamlar yerine başka bölümdede okumuş olsa hayatını bilgisayara vermiş adamlar seçilir ileride..
-
28.05.2003 00:27 #17
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Kayseri / İstanbul
benden de bazı görüşler ;
Bu bence deli işi,deli işi diliyorum çünkü benim açımdan deli işi gidi geliyor.Mesleğim gereği zaten gün içi (11 saat) bilg.başındayım ve saat bilmem kaç oldu hala bilgisayardayım ve internetteyim.Belki gün içindeki stresimi burada atıyorum,elimden geldiğince yardımcı olmak amacıyla fakat genede yaptıklarım akıl karı değil
Valla diğer arkadaşları bilmem ama ben resmen bilg.+int. esiri oldum.
kolay gelsin.
-
28.05.2003 02:16 #18xakepMisafir
valla kardeşler! ben ta rusya'dan buraya gelip giderim! aynen bende bilgisayar manyağıyım. ne kadar otursamda gene az
. ama asıl kkonudan uzaklaşmaya başladım galida!
bence sizin gibi yetenekli gençlerin durumu berbat! çünkü burdaki üniveriste sistemi hala oturmamış. basit örnek olarak her üniversite okul sistemini yılda yüz kere değiştiriyor ve hiç yararını bu günüme kadar görmedim! Gene de benim kendim görüşüm kendinizi başkalara bilgisayarıdan anladığınızı gösterirseniz ziraata ve diğer hiç canınız çekmeyen bölümlere ve okullara gereği yok!!!
Hayatlarınıza Bol Şanslar Olmasını ve Hiç Pes etmemeniz Dileklerimle!
[/i]
-
27.01.2010 10:54 #19
- Katılım Tarihi
- 2010
Arkadaslar bu bilgisayar illeti insanları cok kötü etkilemeye başladı. Bu gidişle bilgisayar başında oturduğumuz şekilde kalacağız ve her yerimiz tutulmuş halde bizi yerimizden düzeltemeden kaldıracaklar, bende sizin gibi bilgisayar başına oturduğum zaman saatlerce kalkmadığımı yan tarafımda duran saate baktığım zaman anlıyorum ancak. Bu yüzden otururken kafamız elden gidiyor bari belimizin sürekli sabit kalmaktan ileriki yaşlarda sıkıntı görmemesi icin nacizane fikrim , bilgisayara hızlı olsun diye cebimizde ne varsa verdiğimiz kadar birazda oturduğumuz koltuğa dikkat etmeliyiz. Mesela yüksekliğii ayarlayan ne diyorlar ona amortisor mü neydi. Ondan olan bi koltuk seçtim ben ve faydasını da gördüm , Örneğin şöyle bişey olabilir sizlere de tavsiyem
Şu baştaki koltuğu kullanıyorum ve belimdeki ağrılar kesildi diyebilirim.
Goldsit diyorlar bulmak isterseniz Ankarada 03123512525
-
01.02.2010 15:49 #20
Benzer Başlıklar
-
ana bilgisayar
serhadli tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.11.2006, 09:26 -
bilgisayar
emrah22 tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 06.11.2005, 03:42 -
bilgisayar
askixiri tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 08.05.2005, 14:57 -
bilgisayar ağı
metalkafa31 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.01.2005, 00:48 -
İki bilgisayar????
golgedar tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.12.2004, 12:22

Alıntıyla Yanıtla

Webmasterlar' a Duyurulur !
Bugün, 22:58 / İnternet, Ağ ve Güvenlik