Enter The Matrix'i Neo ve Trinity İle Oynamak -
09.06.2003, 23:57
Bunun için önce oyunun Actors klasöründeki Niobe ve Ghost ile başlayan tüm *.dcx uzantılı dosyaları bir yere kopyalayın. Daha sonra Actors klasörü altındaki Neo.dcx dosyasını alın ve Ghost'un dcx dosyalarının tümünü bu dosya ile değiştirin. Niobe'yi Trinity ile değiştirmek istiyorsanız Trinity_zen.dcx dosyası ve Niobe'nin dosyaları ile değiştirin. Artık Neo ve Trinity ile oynayabilirsiniz.
Not: Oyunu aynı yöntemle Morpheus, Ajan Smith veya diğer herhangi bir karakter olarakta oynayabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem aynı. Kolay Gelsin arkadaşlar.
Oyun hakkında birçok eleştiri yapıldı bunlardan biride nerde Neo, nerde Morpheous vb. gibi eleştirilerdi. Bir anlamda bunlara cevap niteliğinde bir açıklama. İşte Neo, işte Morpheus
abicim ben bunu bi türlü anlamadım.deyiştirin derken ne denmek isteniyor acaba yapabilen varmı.Ben bu oyunu önceden yükleiğimde bunun için bi program vardı oradan ayarlıyodun oyuna ne ile girmek istediğini.O programı bulabilen olursa yazabilirmi veya bunu daha ayrıntılı biçimde yazabilen yokmuuuuuuuuu,?????????????