+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 6 - 7 arası sonuçlar
Başlık: Önemli ipuçları
-
31.01.2005 01:56 #6
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Kocaeli
- Mesaj
- 195
Öncelikle pasatorunu arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gayet güzel ve acıklayıcı yazmışın. Ama ufak bir düzeltme yapayım.
-------------------------------------------------------------------------------
*Bilgisayarım'a sağ tıklayarak,açılan menüden Özellikleri seçin.
*Açılan bölümde yer alan Gelişmişi tıklayın.
*Açılan menüden en altta 3. seçenek olan Başlangıç ve Kurtarmanın karşısında yer alan Ayarlar düğmesini açın.
*Açılan menüde Time to display list of operating systems (İşletim sistemleri listesini gösterme süresi) ve onun hemen altındaki Time to display recovery options when (Gerekirse kurtarma seçenellerini gösterme süresi) seçeneklerinin karşısındaki zaman ayarlarının değerlerini 0 (Sıfır)'a getirin. Veya seçili olan kutucuklardaki onay işaretlerini kaldırın.
-------------------------------------------------------------------------------
Buradaki ingilizce olan secenek yazılarının türkçe karşığını yazdım.
Birde startaylan sana cevabım şu olacaktır. Genede o işlemci ile tam performansı yakalayamazsın. Yani seni gene zor durumda bırakcaktır o işlemci. En kısa zamanda işlecini en azından 1 GB cıkarmaya çalış.
Kolay gelsin arkadaşlar.
-
31.01.2005 02:05 #7
eger bilgisayarınızda tek işletim sistemi varsa zaten o ayarlarla oynamanıza gerek yok, o seçenekler açılışta gözükmeyecektir.
ayrıca zaten birden fazla işletim sistemi kurmuş olan biri için o seçenekleri 0 (sıfır) yapmak pekte akıllıca olmasa gerek.
Benzer Başlıklar
-
kablonet ipuçları
tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 17.12.2008, 15:20 -
msn 7.5 için ipuçları
okaliptus tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 30.10.2005, 11:46 -
rapidshare.de ipucları
turexx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 09.04.2005, 19:12 -
Msn ipuçları
pocker_face tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 03.03.2005, 12:43 -
Windows Xp ipuçLarı
RogueSpear tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 14.01.2005, 22:14



Alıntıyla Yanıtla

W7 Görüntü gidip gelme sorunu...!!!!
Bugün, 12:24 / Donanım