PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
7 sonuçtan 6 - 7 arası sonuçlar

Başlık: Önemli ipuçları

Öncelikle pasatorunu arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gayet güzel ve acıklayıcı yazmışın. Ama ufak bir düzeltme yapayım.
    -------------------------------------------------------------------------------
    *Bilgisayarım'a sağ tıklayarak,açılan menüden Özellikleri seçin.
    *Açılan bölümde yer alan Gelişmişi tıklayın.
    *Açılan menüden en altta 3. seçenek olan Başlangıç ve Kurtarmanın karşısında yer alan Ayarlar düğmesini açın.
    *Açılan menüde Time to display list of operating systems (İşletim sistemleri listesini gösterme süresi) ve onun hemen altındaki Time to display recovery options when (Gerekirse kurtarma seçenellerini gösterme süresi) seçeneklerinin karşısındaki zaman ayarlarının değerlerini 0 (Sıfır)'a getirin. Veya seçili olan kutucuklardaki onay işaretlerini kaldırın.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Buradaki ingilizce olan secenek yazılarının türkçe karşığını yazdım.

Birde startaylan sana cevabım şu olacaktır. Genede o işlemci ile tam performansı yakalayamazsın. Yani seni gene zor durumda bırakcaktır o işlemci. En kısa zamanda işlecini en azından 1 GB cıkarmaya çalış.
    Kolay gelsin arkadaşlar.

eger bilgisayarınızda tek işletim sistemi varsa zaten o ayarlarla oynamanıza gerek yok, o seçenekler açılışta gözükmeyecektir.

ayrıca zaten birden fazla işletim sistemi kurmuş olan biri için o seçenekleri 0 (sıfır) yapmak pekte akıllıca olmasa gerek.

Benzer Başlıklar

1. kablonet ipuçları
    tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.12.2008, 15:20
  2. msn 7.5 için ipuçları
    okaliptus tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 30.10.2005, 11:46
  3. rapidshare.de ipucları
    turexx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6