+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: sürekli değişen klasörler
-
12.11.2004 10:35 #1
sürekli değişen klasörler
arkadaşlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacam var. kullanmakta olduğum win xp prof. de bazı sinir bozucu şeylerle karşılaşıyorum. örneğin şu klasör özelleştirme kısmı. nedense içinde müzik olan klasör kendi kendine resim klasörü oluyor. kısa yol olarak tümünü yürüt diyemiyorum bu durumda. aynı şey xp nin kendi resimlerim müziğim klasörü için geçerli . bunları zaten hiç özelleştiremiyorum. çünkü özelliklerinde böyle bir bölüm yok. kendi açtığım yeni klasörlerde oluyor bu fakat her ne hikmetse sonra değişmiş oluyor. yine klasörlerin boyutlarıyla ilgili olarak kendi kendine görünümleri değişiyor. klasördeki resim saçma sapan alakasız başka bir resim oluyor. sonra klasörlerin sıralaması hep değişiyor. bunların nedeni nedir? ben hep bunları düzeltmek zorundamıyım? :idea: belki çok önemli bir sorun değil ama çok sinir bozucu.
:evil: yardımcı olursanız sevinirim.
Benzer Başlıklar
-
değişen dvd de aynı sorun var ne yapılabilir
sydney tarafından PCnet forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 10.12.2006, 18:30 -
Değişen dosya sistemi
Maxmero tarafından Linux forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 10.01.2006, 22:16 -
Renk Kodları ve Değişen resim
cyberhearts tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 23.08.2005, 00:43 -
Buradaki bu bölüm gibi: php nukede sürekli değişen yazı için
medun tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 20.08.2005, 16:18 -
değişen fon müziği...
desTRoyer tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 24.10.2004, 19:25

Alıntıyla Yanıtla

W7 Görüntü gidip gelme sorunu...!!!!
Bugün, 12:24 / Donanım