PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows İpuçları
Bu Sayfayı Yenile Forumlara nasıl resim eklenir (Adım adım resimli anlatım..)
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Kayseri
Varsayılan 16.01.2005, 00:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: krizalid
bildiğimiz e-maillerde dosya eklemek gibi daha kısa bir yöntem yokmu
maili yazarken aynı zamanda resimi de eklesek bu şekilde daha iyi olurdu

Bunu yapabilmen için ( Mail üzerine resmi yapıştırmak için yani ) Outlook benzeri bir posta editörüne ihtiyacın var.Outlook yeni e-mail yazmak için boş bir pencere açman sonrası HTML kodlarını ve resimleri posta metini altına gömebiliyor.Bunun için temi e-posta açıkken Ekle dizininden resim veya duvar kagıdını işaretlemeli ve açılan diyalog kutusundan ilgili datanın bulunduğu sürücü adresini göstermelisin.Bu yöntemle e-kart formatlarınada müzikli e-mailler yollayabilirsin
Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul
Varsayılan 16.01.2005, 01:04

son zamanlarda bu resimli anlatım olayıyla çok fazla karşılaşmaya başladım, şahsen ben bu olaya karşıyım, resimler sayfanın boyutunu oldukça arttırıyor dolayısıyla sayfanın açılma süreside artıyor. ADSL kullanıcıları için bu bir sorun olmayabilir ama dial-up bağlantılar için gerçek bir sorun. herkes te adsl var yada herkes adsl almak zorunda diye birşey yok... dolayısıyla biz Pcnet kullanıcılarına düşen görev dial-up tan bağlanan kullanıcıları düşünerek buna göre mesaj yazmak/ konu açmak...
Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski

whiteman245 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İzmiR
Varsayılan resim - 16.01.2005, 01:09

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: SurFeR
son zamanlarda bu resimli anlatım olayıyla çok fazla karşılaşmaya başladım, şahsen ben bu olaya karşıyım, resimler sayfanın boyutunu oldukça arttırıyor dolayısıyla sayfanın açılma süreside artıyor. ADSL kullanıcıları için bu bir sorun olmayabilir ama dial-up bağlantılar için gerçek bir sorun. herkes te adsl var yada herkes adsl almak zorunda diye birşey yok... dolayısıyla biz Pcnet kullanıcılarına düşen görev dial-up tan bağlanan kullanıcıları düşünerek buna göre mesaj yazmak/ konu açmak...
sana katılıyorum arabanın resmini çekip koyma olayları da arttı
Alıntıyla Yanıtla
  (#19) Eski

Yer: Antalya
Varsayılan 16.01.2005, 01:12

Arabanın resmini çekip koymaya birşey diyemem ama anlatımın resimlisine karşı gelinmez. Eğer yararlanmıyacaksan bakmazsın, sayfa boyutu da seni bağlamaz. Yararlanacaksan da bunu göze alırsın...
Alıntıyla Yanıtla
  (#20) Eski

Varsayılan 16.01.2005, 01:49

tamamen dogru bir konuya elattiniz tum programlarin resimli anlatimini yani nerden nasil indirilir nasil kurulur gerekli ayarlari nedir nasil kullanilir vb... gibi anlatilirsa (ornek olarak winamp system mechanic winzip ) gibi programlarin kurulumu ve anlatimi veya bildiginiz programlari anlatan web adresi varsa burda bildirin tabiiki turkce anlatimdan bahsediyorum
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Ghost2003 ile Yedek nasıl alınır?(Adım adım Resimli Anlatım) BoSS Yazılım 62 08.08.2008 16:06
CuteFtp ile Upload (Adım Adım Resimli Anlatım) aYYaS Windows İpuçları 7 09.12.2005 23:46
Adım Adım Linux Kurulumu, Ayarları ve Kullanımı MaGNeS Linux 0 14.01.2005 18:46
adım adım internette forum açmak / resimli anlatım BwT Web ve Grafik Tasarımı 9 06.12.2004 22:25
Adım Adım Bios ayarları nedir ? Ne işe yararlar ? BoSS Windows İpuçları 5 04.12.2004 20:18

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

25 gösterim, 3 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

59 gösterim, 5 yanıt

12 gösterim, 1 yanıt

19 gösterim, 3 yanıt

92 gösterim, 4 yanıt

46 gösterim, 4 yanıt

9 gösterim, 2 yanıt

9 gösterim, 0 yanıt

144 gösterim, 3 yanıt

21 gösterim, 3 yanıt