+ Başlığa Yanıt Yaz
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
14.12.2004 19:19 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Yeni Forum Üyelerine İpuçları....
Arkadaşlar ilk önce böyle bir başlığı nerde açsam diye kararsız kaldım ama önemli bir konu olduğu için burda açmaya karar verdim.
Dikkat ettiyseniz yeni üye olan arkadaşlarımız yeniliğin getirdiği hazırsızlıkla bazen gereksiz davranışlarda bulunabiliyorlar.Bu yazının amacı sizlerinde aklınızda olan bazı ipuçlarını arkadaşlarla paylaşıp onların bu yeni alemde daha hazırlıklı olmasını sağlamak.
PCnet forum kuralları zaten var bu kurallar zaten zorunlu ona bir diyeceğim yok ama onun dışında bazı uyulmasının zorunlu olduğu durumlar sözkonusu olabiliyor.Ben bir örnek verirsem sanırım konu daha iyi anlaşılabilir.
---------------------------------------
1-Sorunlarınız anlaşılabilecek şekilde ayrıntılı olarak yazınız.Gereksiz açıklamalardan kaçınıp karışıklığa neden olabilecek şekilde yazıyı uzatmayınız.Donanımsal sorunlarda genel konfigürasyonu veya donanımla ilgili olabileceğini düşündüğünüz diğer parçalarla ilgili bilgiler veriniz.İşletim sisteminizi mutlaka belirtiniz.Çünkü işletim sisteminin tipi soruna uygulanacak çözümde büyük önem taşımaktadır.Yazılımsal sorunlarda yazılımın lisanslı olup olmadığı veya ne amaçla kullandığınızı mutlaka belirtiniz..Lisanslı olmayan yazılımlar için uygulanacak çözümler başarıya ulaşamayabilir.
--------------------------------------
Forumlarda açılan sorunlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi verilirse hem
ne demek istenildiği daha oay anlaşılır hem de" biraz daha aç" gibi gereksiz mesajların önüne geçtiğimiz gibi sorunları daha iyi bir şekilde anlayıp çözümleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yazabiliriz.....
-
14.12.2004 19:24 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Izmir
saoL dostum güzel yazı olmuş ama 2-3 gün okunur bu yazı sonra gene herkez bildiğini oku merak etme!!
=)
-
14.12.2004 19:26 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Arkadaşlar sizde uyulmasını istediğiniz durumları yazarsanız daha faydalı olur.
-
14.12.2004 19:37 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Bence en önemlilerinden biri;
2.Yeni başlık açmadan lütfen önce forumda arama yapınız..
Kolay Gelsin..
-
14.12.2004 19:41 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
3.Forumlardaki bilgiler sadece öneri niteliğindedir.Çözümler garanti değildir.Bu bilgilerden doğacak beklenmeyen durumlardan bilgi veren kişiler sorumlu tutulamaz
Benzer Başlıklar
-
İpuçları forumuna yeni başlık açmadan önce mutlaka okuyun
fonemi tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 08.02.2010, 20:32 -
PCNet'in Duyarlı Üyelerine
JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 26.03.2007, 16:37 -
Yeni PCnet.com.tr üyelerine gönderilen e-mail
MaXCoDeR tarafından Duyurular forumundaYanıt: 45Son Mesaj: 21.05.2006, 14:15 -
yeni site yeni forum
typhoon tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 13.07.2005, 06:54

Alıntıyla Yanıtla

W7 Görüntü gidip gelme sorunu...!!!!
Bugün, 12:24 / Donanım