PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan windows 2000 server yazıcı sorunu acil

arkadaşlar acil çözülmesi gereken bir sorun var
    5 bilgisayar bir server dan oluşan bir ağ var
    bu bilgisayarlardan birine Hp1100 yazıcı yüklendi ve bağlı olduğu yazıcıdan çok rahat yazdırma işlemini yapıyor
    ancak bu yazıcıyı paylaştırmak istiyorum
    aynı zamanda windows 2000 server yüklü sunucudanda bu yazıcıya yazı gönderelim istiyoruz zaten onceden çalışıyordu ama ayarlar bozuldu
    ağdan bu yazıcıya bağlanacağımız zaman yazıcının bağlı olmadığını ağda olmadığıını soyleyen bi uyarı alıyoruz
    bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunbu bi şirketin sistemi yarın sabah ilk iş ayarlamam gerekiyor bunları
    Şimdiden teşekkürler

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Ağı yazıcı paylaşım ayarlarının yapılandırılmasında bir probelem olabilir. İnceleyiniz. Olmadı yeni bir ağ kurunuz. Problem donanımsal değildir.
    Fakat.

Forum kurallarını da gözden geçirmeyi unutmayınız.

Başlık taşınmıştır.

paylaşımda sorun yok tek tek baktım zaten bir kaç gün önce çalışıyordu serverda birşeyler yapmışlar ondan sonra olan olmuş server üzerinde ne olmuş olabilirki?
    Server a yazıcı eklemek için gerekli adımları tektek anlatabilirmisiniz benmi atlıyorum birşeyleri

yazıcıdaki meselemiz dirver çakışması imiş driverlara gözatınca daha önceki bir yazıcının sürücüsünün yüklü olduğunu gördüm diğer tüm hp yazıcı driverlarını kaldırıp eklemeye çalışınca mesele halloldu

Eskiden hep meselelere burada çözüm bulurdum ama neden son bir kaç başlıktır çözüm adına birşey bulamıyorum eski kullanıcılarmı gitti benmi sorunumu düzgün anlatamıyorum ? merak ediyorum neden çözüm bulamıyorum msn format ürün tavsiye bunlar çok daha teknik konulara bildiğiniz başka forumlar varmı? özel mesajlada atarsanız sevinirim reklam olmasın derseniz
    İyi Çalışmalar

Benzer Başlıklar

1. windows 2000 server ve 2003 server
    sonik81 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.04.2007, 10:31
  2. Windows 2000 server
    paradise_in_girl tarafından Windows NT4/2000/2003 Server forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.12.2005, 19:41
  3. windows 2000 server problemi
    mkurt tarafından Windows NT4/2000/2003 Server forumunda