PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan vista starter alsammı

vista olayını pek inceleme zamanım olmadı.
    işyerinde internet ve ofis yazılımları amacıyla kullandığım basit bir pc var
    celeronD 347 (533mhz) intel 865GSA anakart 512 ram 80 disk vs vs
    ekran kartı onboard ve internete işyerindeki ağdan katılıyorum.
    şimdi şunu merak ediyorum, korsan yazılım kullanmak istemiyorum ve bu yüzden geçici bir sürede olsa vista starter edition alsam (42 dolar civarı) bu özellikte bir pc için işime yararmı, vistada bazı problemler olduğunu duydum, (gerek donanımsal tanıma, gerek yazılım olarak ), ben openoffice kullanıyorum , yani sadece internete girecek ve yazı yazacağım sanırım derdimi anlatabildim, vistanın deneme sürümüde artık yok heralde, arkadaşlar görüş belirtebilirmi teşekkürler

ben hic bulasma daha iyi olur derim....xp ye devam etmen daha iyi olur.. o donanim vista starter icin tat vermez.. bayar bence

kurtdereli ye katılıyorum bu konuda ve bi şey eklemek istiyorum:
    starter sürümü çoğu özelliklerden mahrum home premium a göre.bu nedenle para vermeye değmez diye düşünüyorum.

önce kutluyorum. korsan kullanmadığını söyleyince içimden zatenherkes öyle der dedim ama openoffice i duyunca gerçekten inandım. keşke herkes sizin gibi olsa. benim görüşüm ise vista yerine xp tercih edin. (eğer sadece internet ve yazı ise gerçekten) hatta izin verin biraz linux reklamı da yapayım. eğer oyun oynamıyorsanız gerçekten yazı, internet vs. ise işiniz bence hiç para ödemeden bir yerlerden linux bulun. openoffice de içinde hem. belki internete bağlanırken usb modeminizi tanıtmada sorun çıkarır ilk 1 hafta ve biraz zorluk çekersiniz alışık olmadığınız için sonrası iyi olur. yani kısaca xp veya linux. heleki vista yı tercih ederseniz starter ı hiç tercih etmeyin derim ben.(bir de niye geçici bir süre dediniz?)
    LINUX KULLANIN; paramız ABD'ye gitmesin.
    www.pardus-linux.org

en basta ekran kartı onboard olmasi dusunduruyor ...

Benzer Başlıklar

1. Vista Starter diye yazan logo sağ alt köşeden çıkmıyor!!!
    xmakinax tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.05.2007, 16:10
  2. vista
    kaynat tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.03.2007, 18:47
  3. Vista
    MAoTheKing tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.01.2007, 19:11
  4. windows xp starter edition