PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile vista falan bahane mac os x sahane
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

flashock Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 03.08.2007, 00:32

sıms 2 spıder man 2 colın mcrea quake 4 gears of war age of empires 3 need for speed carbonun demosunu ve dahave daha bikac tane daha oyun acti ama 15 tane idi
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

faronayt Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: NYCity Reb4ck
Varsayılan 04.08.2007, 04:53

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: always_first Mesajı Görüntüle
Bu kadar heyecan niye!!!

Gerek yok böyle şeylere.Herkez ne yaptıgından ne ettiginden haberdar.kimi windows kullanır kimi apple mac.
Mac kullanmadım.Yazdıgın mesaj'ı okuduktan sonra kullanacagım varsada kullanmam!!!

Bende senin gibi maganda kurşunu saçar gibi konu,mesaj,saçma sapan şeyler yazıcaksam kalsın.

Biraz daha özen göster.Türkçe yazki anlaşılsın.

kolay gelsin.
Mesajin eski ama seni kiniyorum!
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Varsayılan 04.08.2007, 05:25

arkadas hakli apple bilgisayarlarin performansi superdir..ben 9 senedir bilgisayar dunyasinin içindeyim..ve sunu sölim..web dizayn ..program yazan..ve donanima karsi ilgisi tutkusu olanlar için apple bilgisayarlar ve mac osx sistemi super bisey..fakat arkadasinda dediği gibi fiyati pahalli..demek istediğim şudur.harbiden bilgisayarci isen..bi apple bilgisayar alacaksin..kasma filan söz konusu deil.arti yukarda da arkadasin birisinin yazdiği gibi.sistem aciklari cok.ve dediğine de katiliyorum..benim apple bbilgisayarim var.ve ben onu web dizayn..program yazmak için kullaniyorum.oyun için de denemedim.ama denicem evet arkadaslar. ebay sitesinde..cok cüzi bi miktara satilan 2 el applelar vardir.eger yurt dıısında kalan akrabiniz filan varsa..kredi karti ile satin alip..yurt disindaki arkadasinizin akrabanizin ev adresini yazarsaniz.onlarda size getirirse..fazla bütcenizi sarsmadan..satin alabilirsiniz.şimdiden tsk ederim.arti ebay dedim..site adminleri beni bandlarsa şaşmam ama apple gercekten süper..arkadasa katiliyorum..
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Antalya
Varsayılan 04.08.2007, 10:04

15 oyunu açmak kolay gelin ben size 25 oyun açayım.Onda bir sorun yok.Oyun arkaplana geçti mi tak işlemci kullanımı %0 sıfır oluyor.Buyrun bilgisayarımda kurulu olan 10 oyunuda açtım işlemci kullanımıda arkaplandaki programlarla birlikte %10:
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

flashock Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 05.08.2007, 17:53

mellick1903 kardes bensadece 15 oyun acıo demedım aynı zamanda 42 tane sistem dosyasıda acıyor dedım ve bu 57 dosya edıo bence normal bı pcde bunu yapmak zor tabii ucuk bı sıstemın yoksa
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
.mov dosyalarını .avi .mpeg falan çevirme için hangi program burak136 Yazılım 11 06.12.2007 13:39
Bu ne , virüs falan mı? intricate Yazılım 4 03.08.2007 00:40
fireworks kullanma kitabı falan yok mu:) mcsah Yazılım 1 16.09.2006 23:31
hiç bişey indirmesek de mb falan gidermi mcsah İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 13.09.2006 13:52
arkadaşlar bu adsl i açık bıraksak gece falan serbayarda İnternet, Ağ ve Güvenlik 20 06.07.2004 14:15

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.