PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile DVD-Rom Sorunu (Vista)
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan DVD-Rom Sorunu (Vista) - 02.10.2007, 22:34

DVD-Rom Sorunu (Vista)
Meraba Arkadaşlar Vista Home Premium kulanıyorum Laptopumda geçen haftaya kadar hiçbir sorunum yoktu ama geçen gün bilg. dvd sürücüsünü görmedini gördüm. Bilgisayarım dosyasını açınca sadece hardiskleri görüyor hiçbir dvd sürücüsü görmüüyor. Aygıt yöneticisinden baktım orda dvd sürücüsü var ancak yanında bir ünlem işareti var ve açıklamada sürücü başlatılamadı diyor ve kod(10) yazıyor. sürücüyü güncelleştirmeye çalıştım ama otomatikgüncellemede en güncel bu diyor kaldırıp yükleyincede sürücü yüklenirken bir hata oldu başarısız diyor. tahminimce windows updatelerinden sonra oldu bu sorun. servise götürmek istemiyorum çünkü basit bi sistem hatası yüzünden bilgisayarımdan olmak istemiyorum uzun bi süre umarım yardımcı olabilirsiniz. teşekkürler
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 03.10.2007, 21:09

iyi günler aynı şey benim başımada gelmişti ben sistem geri yükleme yaparak düzeltim umarım yardımcı olur.sisteminizi bu sorun olmadan bir önceki zamana geri yükleyin.Bu arada dvdromuzun markası nedir?
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan slm - 07.10.2007, 06:10

merhaba bende de ayni sorun bas gosterdi.. hatta ilk basta "aygıt surucu yazilimi yukleniyor diyor. sonra da yuklenemedei basarisiz diyor.. sizde de dedi mi acaba.. bende pioneer marka dvd rom var. laptopta
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 08.10.2007, 23:30

tsst l632d cd rom un markası sorunumu çözdün yazıcımla verilen bi program eneden oluyormuş soruna silince düzeliyor sanırım vista uzunbi süre bu tür sorunlar çıkarıcak (bende sorun çıkaran program hp nin anı diski adlı programıydı) benim tavsiyem bu tür programlar varsa silip yeniden denemek yada spy and destroy gibi programlardan sistem açılışında gördüğün tüm gereksiz programların çalışmasını engellemek. bendede tıpkı seninki gibi sürücü yazılımı yüklemesi başarısız diyordu.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DVD-Rom Sorunu (Vista) tiger12 Donanım 9 13.10.2008 03:37
Vista Driver Sorunu ?? DeepDarK Yazılım 3 30.09.2007 11:02
Vista ağ sorunu erimfranci Windows Vista 0 10.09.2007 18:42
Vista ses sorunu metin_4545 Yazılım 2 20.09.2006 22:29
Windows Vista Sorunu mehmet2985 Donanım 2 03.08.2005 14:45

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.