PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    karacahmet mezarlıgı parsel 13 ada 33

Varsayılan vistada virüsmü acaba

arkadaşlar ben vista home kullanıcısıyım ve bilgisayarıma virüs girdiii ve kaspersky nin en sn sürümü bu virüsü bulamıo öleki görev yöneticisi acılmıo baslat menüsündeki belgeler resimler vs acılmıo tıklanmıo ayrıca internet explorer da kafasına göre sg tuş çalışmıo aynı sitede calışan sag tus bi calışıo bi çalışmıo öle yani programları acmaya calışıncada problem veriyor sag alttaki saatin etrafındaki programları sag tıklıorum acılmıo çöktü dicem ama ben bu bilgisayarı daha dun sabah yeniden yükledim gene aynı sorundan yüklemiştim ve gene coktı ortaa bu baska bu gibi sorunlar yasıyanlar varmı?
    vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.seviorum beah

en iyisi doğru dürüsüt bir virüs prog. yükle nod32 gibi türkçe

Katılım Tarihi
    2006
    Yer

iide ingilizce bir sorun dgl bnm için bnm merak ettigim bu sorunu yasıyan baskalarıda varmı acaba ?

Katılım Tarihi
    2006
    Yer

basbaya virüs bu tebrikler vista ilk virüsünü yiyo ve nie bunu ben yiyorum ilk onu çözemedm off ya olaya bak internet explorerdaki sorunlar yeni sekme açılmıo hiç bir tuş ne rss tusu ne sık kullanılanlar nede araçlar yada sayfa tusları tıklanmıo sag tus hiç bir şekilde calışmıo bişe indirmeye calıştıgımda bilgi cubugunu tıklayamıorum fln windovs explorerda ise gene sa tuş tıklanmıo acmaya calıştıgım programlar ise sorun verip kapanıyor görev yöneticisi acıllmıyor ya msn acıkkın durumumu değiştirecem tıklıyorum acılmıyor ya durumlar acılmıyor ve antivirüsle 4. kezdi taratıorum gene birşey cıkmadı temizzz kaspersly 7 küsür ü kullanıorum bu arada ve işletim sisttemi home basic baska anti virüs indirebilsem onlada tarıcam ama indiremiorum yada online tarayıcıyı calıştıramıorum delirecemmmm baslat menüsünden yardım ve destegi tıklıoum acılmıo resimleri tıklıom acılmıo oyunları acılmıo belgeleri acılmıo yorumlarınızı bekliyorum sizce bu sorunlarla bi vista ultimade kazanırmıyım hani sorun bildirene bedava işletim sistemi vardı ya o misal

bende windows vista home Basic kullanıcısıyım bilgisayarına virüs bulaşmışsa sana önerebileceğim bi kaç şey var.

1.)Vistanın son güncelleştirmelerini yaptın mı? Yapmadıysan güncelleştirmeleri yap.
    2.)Bu soruna çözüm bulamıyorsan yapabileceğin son şey bilgisayarını alıp iyi bir bilgisayarcıya götüreceksin ve sorunu anlatacaksın onlar sana biz burda virüs taraması yapalım dicekler ve tarama yaparlar sanırım eğer sorun halen devam ediyorsa senden windows cd'lerini isterler ve çözüm yolunun yeniden kurulmasıdır derler.
    Yine sorun devam ederse son çare microsofta ingilizce bir yardım mail'i atacaksın bende bir sorunla karşılaşmıştım microsofta Türkçe bir mail attım yardım istemiştim 24 saat içinde cevap veriyorlar bana gelen mail'de sorununuzu ingilizce yazarsanız yardım edebiliriz diyordu.

benim bildiklerim bunlar inşALLAH sorunun çözülür.

Benzer Başlıklar

1. sizce virüsmü??
    maradona tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.02.2006, 23:13
  2. yeni virüsmü var?
    webcoder tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.09.2005, 19:39
  3. virüsmü acaba
    uguratik tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3