PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile Windows Vista - Daha Önceki Windows
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Revaha Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Malatya
Exclamation Windows Vista - Daha Önceki Windows - 29.10.2007, 14:46

Bilgisayarımda hem Vista hem XP yüklü. C partition'u XP ile çalııyor. E partition'u Vista ile çalışıyor.
Bilgisayar açılırken XP ile mi yoksa Vista ile mi açmak istersiniz gibi bir seçeneğin geldiği ekranda Windows XP yerine Daha Önceki Windows Sürümü yazıyor. Bunu nasıl değiştirip Windows XP Professional yapabilirim. Bilenlerden yardımlarıı bekliyorum.
XP deki bu ekranı değiştirme yerini kullanamıyorum. Vista'dan ayarlamam gerektiğini söylüyor. Vista'da da ismini ayarlayamıyorum ama varsayılan olarak hangisi olacağını ayarlayabiliyorum.
Daha Önceki Windows Sürümü ismini değişmek için ne yapmalıyım?

Revaha
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista - Windows Mail / Maillerim kendiliğinden siliniyor Suris Windows Vista 0 13.10.2007 11:57
windows vista --- VS --- windows Xp sirjoe Windows Vista 10 02.07.2007 01:07
Windows yeniden başladığında bir önceki ekranla açılıyor pocker_face Yazılım 2 03.02.2007 16:48
Windows`da bilenecek daha ne var? microsonic Donanım 27 22.02.2005 07:22
Daha Önceki Aramalarımı Silemiyorum..! byteonline İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 31.12.2003 13:34

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.