PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan vista *acil yardım*

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde acer 5100 serisi laptop aldım. içinde vista yüklüydü fakat memnun klamadığım için vistayı kaldırıp xp yükledim. format sırasında da daha sonra belki yine vistaya dönüş yaparım düşüncesiyle 9gb lık vista sürücüsünü hiç silmedim. xp deki lisans problemlerinden dolayı vistaya geri dönmek istiyorum ancak bunu nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum

benim anlamadigim konu parasi odendigi halde neden isletim sisteminin dvd yada cd vermezler... onun icin microsoftu yada laptopu aldiginiz yerle gorusup pc coktu ben simdi ne yapacagim gibi bir soru sorulsa ne derler bilmiyorum.....benim toplama oldiugu icin herseyim ilegal

acer başta olmak üzere pek çok laptop üreticisi artık cd vermiyor, bunun yerine hdd ye bunu koyuyorlar fakat işte ben onu hdd den kuramıyorum şu an xp kurulu olduğu için. servisi aradım bana vista cd si gönderebileceklerini söylediler fakat bunun içinde 10$ + kargo masrafı talep ediyorlar :S

Kurtarma dvd sini takıp bilgisayarı yeniden başlatın. Birde biosta boot ayarı değişmiş olabilir. Onuda kontrol edin. Bir de duyduğum başka birşey var. Bu kurtarma bölümünün dışında C sürücüsünde de bazı dosyalar oluyormuş. Onların silinmeside yüklemeyi engelleyebilir. Bu durumda serviste bilgisayarı yeniden kurabiliyorlar. Sanırım para karşılığı.

Alıntı Orijinalini Gönderen: wedocan Mesajı Görüntüle
    acer başta olmak üzere pek çok laptop üreticisi artık cd vermiyor, bunun yerine hdd ye bunu koyuyorlar fakat işte ben onu hdd den kuramıyorum şu an xp kurulu olduğu için. servisi aradım bana vista cd si gönderebileceklerini söylediler fakat bunun içinde 10$ + kargo masrafı talep ediyorlar :S
    eğer gondericekleri cd orjinal vista cd ise kesin kabul et ama kurtarma cd ise hdd den kurmaya calıs son care o olsun bence veya git bi vista cdsi al kurarken serial isticektir ona laptopun altındaki laptopun serialını yaz ve microsfta uye ol cd orjinal olmasa bile windows orjinal olacaktır(bunu sadece 9 kere yapalibirsin)

Benzer Başlıklar

1. vista uyumsuz hp 1315 yazıcı acil yardım:(
    teacher2006 tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.12.2009, 22:37
  2. Xp kurdum Vista Yok şimdi ? acil Yardım.
    m00nshieLd tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 25
    Son Mesaj: 19.11.2008, 09:16
  3. Vista 5+1 Ses Sorunu (Acil)
    grkmsvk tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 16.07.2008, 18:30