PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan VISTA READY BOOST Sorunsalı?

Windows Vista Ultimate 32 Bit İşletim Sistemim Var. Tahmin Edeceğiniz Üzere Xp Professional'dan Yükseltme Yaptım.Elbette Vista'nın Uygunluk Yazılımını Kurdum.Donanımım Yeterli Bu Upgrade İçin.

Neyse, Klişedir Xp İlk Çıktığında Aman Abi 300 Mb Ram Yiyor.98'de Kal Melodramları Vardı.Devir Değişti Aman Xp'de Kal Vista 600 mb ram Kullanıyor Söylemleri Var.

Bende 558 Mb Civarı Sistem Kanallarını Sömürüyor.Ramlerim 512*2=1024 ddr 400 Twinmos Dual Kit.

VISTA READY BOOST Özelliği Olan, OCZ RALLY VISTA READY BOOST 2GB USB MEMORY OCZUSBR2DC-2GB -
    Okuma Hızı : 28 MB/s
    Yazma Hızı : 15 MB/s
    http://www.hepsiburada.com/productdetail...909#tablnk

Parmak Bellek Almak İstiyorum.Sözün Özü Hakikaten ''Vista Ready Boost'' Destekli Bellek Kullanıpta Performasım ARTTI Diyen Var Mı ?

Yoksa Ek 1 Gb ddr 400 Ram Mi Alayım ? Sistemde 2 Gb Ram Mi Olsun?

Lütfen Aynı Sorunlarla Boğuşan Vista Ultimate'çiler Cevap Versin.

Parmak Bellek Mi ?

Ram Mi ?

Dip Not : Vista Reay Boost Konusunda Google'da Ve Vista Destek Forumlarında Epeyce Araştırma Yaptım.Pcnet'te de Konular Açılmış Doyurucu Bilgi Yok.Parmak Bellek ram'e Göre Elbette Ucuz Ama Ram'in Yerini Tutacağını Beklemek Olası Değil.Vista Kullanıcıları Tercihini Ram'den Yana Yapıyor.1 gb ram 70 ytl civarı (dddr 400) toshiba 4 gb usb bellek 55 ytl u3 destekli.
    En son NOKIA tarafından düzenlenmiştir: 24.12.2007 19:12

ben 1 gb ram daha eklemenizden yanayım.
    çünkü ben de dizüstü bilgisayarda 1 gb ram ile vista kullandım zaman zaman gerçekten keşke ram 2 gb olsaydı dedirtiriyor.
    iyi akşamlar
    En son Leylek tarafından düzenlenmiştir: 24.12.2007 18:54 Sebep: ekleme yaptım:)

Arkadaşım Usb bellek bence alma bende seninle aynı sorunu yaşıyorum.2-3 gün önce vistaya geçme kararı aldım. 1gb ram alcam.bende usb alsam mı diyordum ama şimdi.1gb usb bellek %40 performans artışı sağlıyormuş.ram tamı tamına performans için değilmi? bence RaM AL.Derim ama kendin bilirsin. Bende 4 gb Usb bellek var ama Ready Boost'u desteklemiyo kader işte .

Cool Ready Boots

Bende 2 tane 1024 lük ram var toplam 2048 acaba bu ready boots özelliğini kullansam bir fayda eder mi acaba?

Benzer Başlıklar

1. Windows Vista Ready Boost Nedir (Video)
    leothemaster tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 13.03.2010, 22:56
  2. kingston sli ready 800 mhz ram
    whooosh tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 22.01.2008, 01:41
  3. Vista ve Ready Boost
    djukris tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.02.2007, 16:07
  4. HD Ready