+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar
Başlık: vista'dan xp'ye terfi
-
16.01.2008 23:07 #6
Arkadaşlar bende vista kullanıyorum, ewet şu an için bir çok kullanıcı gibi bende memnun değilim, bir kere çok ram yiyo, 2 gb ram var pcmde, sürekli göstergem %40 larda, ama hemen vazgeçmeyin artıları çok, oyunlarda ve çeşitli programlarda dahil olmak üzere vista üzerine tasarlanıyolar, yakın bi zamanda her kez vista kullanmak zorunda kalıcak çok iyi bir sistem şu an eksikleri var ama kısa zamanda giderilecektir emin olun.....
-
18.01.2008 16:56 #7
- Katılım Tarihi
- 2008
vista xp karışılaşması
şimdi arkadaşlar aklınızı hiç karıştırıpta milletin dalayanına gelmeyin xp ilk çıktığında noldunu hepiniz bilirsiniz gene vista çıktığındakı gibi abuk sabuk şeyler yok bu işletim sistemi yavaş yok istedimizi yapamıyoruz diye ama sonunda herkez bunu kullandı.bu işletim vista xp den dahada gelişmiş ve daha fazla seçenek sunan bir sürümdür microsoft şirketinin gözbebiğim diye adlandırdığı vista sıradan insanların gözlemiyle deil fabrikasındakı 500aşkın muhendısın ımzasıyla olusmus bı ısletım sıstemı emın olun ılerde hak verecsiniz yannız daha fazla hizmet ve kolaylık görsel efektlerın harıka olus sebebıyle sıstemınızı bıraz daha fazla kulanıyor 2 gb remınızın olması durumu çözecektır
-
18.01.2008 19:34 #8
baslik gercegi yansitiyor , vista'dan xp'ye terfi ,laptopunuzdan vistayi kaldirip Xp yi kurdugunuzda , ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz
Benzer Başlıklar
-
Vistaya terfi yardım
kyraa tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 14.10.2007, 20:02 -
Vista'dan Xp'ye dönmek
vahitce tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.04.2007, 16:32 -
yardım terfi için
weled tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.02.2006, 23:57 -
pc mi nasıl terfi ettirebilirim
princess tarafından Overclock ve Modifikasyon forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 03.05.2005, 20:34 -
masaustu.tk terfi etti...
_SeNsiNi_ tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 31.07.2004, 19:53

Alıntıyla Yanıtla

Ultrabook lazım !
Bugün, 15:06 / Donanım