PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Vista Disk Bölme Sorunu

Arkadaşlar HP Pavilion dv6500et kullanıyorum ve Vistan'ın kendi Disk Yönetimi programıyla disk bölmeye açlışıyorum. Bölmek istediğim birimi küçültmeye çalışıyorum. Fakat "Disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok." uyarısını alıyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

Dediği gibi sanırım sen disklerini doldurmuşssun ve şimdi bölmek istediğin (küçültmek) için bunu yapamıyorsun.
    A-DEeP

Alıntı Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
    Dediği gibi sanırım sen disklerini doldurmuşssun ve şimdi bölmek istediğin (küçültmek) için bunu yapamıyorsun.
    Diskim 230 GB ve bunun 178.01 GB alanı boş.

ya bu hata bi arkadaşın bilgisayarında da oluyordu diski 160 gb tı 50 gb boş alanı vardı ama küçült deyince 90 mb boş alan var diyordu.Başka bir programla disk defrag yada disk analizi yaptıysan belki böyle bir sorun olmuş olabilir..Ben çözüm bulamamıştım o bilgisayarda...
    A-DEeP

Alıntı Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
    ya bu hata bi arkadaşın bilgisayarında da oluyordu diski 160 gb tı 50 gb boş alanı vardı ama küçült deyince 90 mb boş alan var diyordu.Başka bir programla disk defrag yada disk analizi yaptıysan belki böyle bir sorun olmuş olabilir..Ben çözüm bulamamıştım o bilgisayarda...
    Evet, farklı bir programla disk birleştirme yapmıştım. Bunun etkisi olsa bile düzeltilemez mi?

Benzer Başlıklar

1. Vista Disk Bölme ... ?
    VisKiii tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 18.09.2008, 13:45
  2. disk bölme
    sepultura666korn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.06.2007, 13:33
  3. disk bölme
    serapsarar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16