PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile Bu sisteme vista kurabilir miyim?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

iap54 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: yüzü! Akyazı
Varsayılan 05.02.2008, 22:32

1 GB ramim var. bunun 64 MB'ı ekran kartına gidiyor. dogru durust bır ekran kartım yok ama hatırı sayılır rahatlıkla vısta kullanıorum suan. o kadar da kasılma yok. emınım Ram 2 GB olsa, bır de şöyle 256 MB ekran kartım olsa gayet rahat kullanılır... Vista sistem özelliğine göre kendını ayarlıyor zaten. örnegin ben vıstanın bır cok efektını goremıyorum "ultimate" kullandıgım halde. Ve bunun böyle olması ıcın de hıcbır ayar yapmadım. Kendısı ayarladı yanı.
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

ascreus Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Varsayılan 06.02.2008, 00:52

diğer hiç birşey önemli değil bence vista tam bir ram canavarı ram yetmeyince harddiske yazmaya başlıyor ve tam bir çile başlıyor.Ekstra 1gb ram alırsan kullanabilirsin.
istersen bu programıda deneyebilirsin
http://download.chip.eu/tr/Microsoft...10_157022.html

A-DEeP
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Bolu
Varsayılan 06.02.2008, 18:16

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
diğer hiç birşey önemli değil bence vista tam bir ram canavarı ram yetmeyince harddiske yazmaya başlıyor ve tam bir çile başlıyor.Ekstra 1gb ram alırsan kullanabilirsin.
istersen bu programıda deneyebilirsin
http://download.chip.eu/tr/Microsoft...10_157022.html
Bu programı da kurup taratmıştım. Mesajımda yazmayı unutmuşum. Program Business önerdi. Ayrıca donanımsal olarak sorun olmadığnı gösterdi. Ultimate kurup denemeyi düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sonucu da buraya yazarım.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Bolu
Varsayılan 07.02.2008, 20:59

Şu anda Vista Ultimate'yi kurdum. Tüm gerekli programlarımı da kurdum. Güncellemeler de tam. Hız bakımından XP ye göre yavaş ama internet ve program açarken hızlanma olmuş gibi geldi. Kısacası şimdilik memnunum. Fakat bir sorun var.

Soundmax ses kartını ilk yüklememde tanımamıştı. Güncellemeleri yapınca ses kartını tanıdı. Bu sorunu da yeni farkettim. Winamp ya da Media Player açıkken çalan müziği durdurup youtube tarzı sitelerde video izlemeye çalıştığımda videodan ses alamıyorum. Bundan sonra winamp'ı çalıştırmayı denediğimde ondan da ses alamıyorum. Oturum kapatınca düzeliyor. Ayrıca oturum kapatırken windows sesini de duyabiliyorum. Buradan diriverlarda sorun olmadığını anlıyorum. Sorunun flash playerdan ya da kodeklerden kaynaklandığını düşünüyorum. Firefox kullanıyorum. Flash playerı hem firefox hem de explorer için kuruyorum. Sorunu çözemiyorum. Kodek olarak da K-Lite Codec Mega Codec kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

vkn87 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: ANKARA
Varsayılan 08.02.2008, 18:52

vistaya hiç bulaşma bence ben kullanıyorum sistemi çok ağırlaştırıyor...

http://img208.imageshack.us/img208/1643/15907tu6jm7.jpg
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
xp yi silmeden linux kurabilir miyim ? Mystro Linux 21 03.08.2008 15:40
ADSL modemle Ağ kurabilir miyim? mitallika Donanım 7 22.07.2008 00:58
orijinal vistayı 2 bilgisayara kurabilir miyim Desert_34 Windows Vista 6 21.07.2008 19:51
Windows 2000'e msn messenger live kurabilir miyim? boncuk88 İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 13.07.2007 01:14
sisteme yeni ekran kartı takbilir miyim? concorde_rs Overclock ve Modifikasyon 5 30.03.2005 20:47

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.