PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: recovery DVD

Varsayılan recovery DVD

arkadaşlar bende asus F3Sv modeli bi notebook var bunun içinden bir recovery cd si çıktı... fakat ben formatı kendim atmak istiyorumm... şimdi sorum şu: ben bu recovery dvd nin içinden vista kurulum cdsini çıkarabilirmiyimm? yapma şansımız var mı? varsa nasıl yaparımm?
    ***HaSaN***

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: hasan1987 Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar bende asus F3Sv modeli bi notebook var bunun içinden bir recovery cd si çıktı... fakat ben formatı kendim atmak istiyorumm... şimdi sorum şu: ben bu recovery dvd nin içinden vista kurulum cdsini çıkarabilirmiyimm? yapma şansımız var mı? varsa nasıl yaparımm?
    Hayır çıkartamazsınız. O recovery DVD'si içerisinde vista işletim sistemi yer alıyor zaten yükleme tamamlanmasına yakın sizden sürücü DVD'sinide isteyip yüklemeyi tam anlamıyla tamamlayacak. O DVD sadece sizin notebookuğunuza özel diğer cihazlarda kullanamazsınız.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

peki şunu sorsam. eğer ben kopya bir vista bulursam bendeki lisans numarasıyla kurabilirmiyim.. recovery dvd de gereksiz bir sürü şey kuruyor. ve ben sadece kullanacaklarımı ve istediğim gibi harddiskbölümlemesi istiyorum. recovery dvd de saolsun. kafasına göre bölüyor ve hdd yi verimli kullanamıyorum. herhangi bir Vista Home Premium işimi görür mü?

vista haricinde bütün driver vs. cdler elimde bulunuyor..
    ***HaSaN***

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: hasan1987 Mesajı Görüntüle
    peki şunu sorsam. eğer ben kopya bir vista bulursam bendeki lisans numarasıyla kurabilirmiyim.. recovery dvd de gereksiz bir sürü şey kuruyor. ve ben sadece kullanacaklarımı ve istediğim gibi harddiskbölümlemesi istiyorum. recovery dvd de saolsun. kafasına göre bölüyor ve hdd yi verimli kullanamıyorum. herhangi bir Vista Home Premium işimi görür mü?

vista haricinde bütün driver vs. cdler elimde bulunuyor..
    Evet bu mümkündür. Driver DVD'si ile daha sonra eksik kalan sürücüleri manuel olarak yükleyebilirsiniz.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Benzer Başlıklar

1. Recovery CD ve XP
    can857 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 25.02.2007, 16:21
  2. Handy Recovery 2.0
    psko tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.03.2006, 19:31
  3. recovery