PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile Vista için hangi antivirüsü önerirsiniz!!
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#36) Eski

zalimcik Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 27.03.2008, 02:09

mcafee kullandım - avast kullandım - norton kullandım - nod32 kullandım - antivir kullandım - şimdi de kaspersky kullanıyorum. - bence %100 güven veren ve sistemi zorlamayan bir virüs programı yok, kaspersky sistemi ne kadar güvenle korur bilmiyorum ama bana kullanırken diğerlerinden daha çok güven verdi, çok fonksiyonel ve pc deki her olaya şüphe ile yaklaşan bir program bilmediklerini mutlaka soruyor worm,truva,reklamlar,virusler, sertifikalar, web siteleri, herşeyi tarıyor ve bildiriyor. benim ram 1gb sistem vista ultimate belki ondan biraz kasılıyorum ama kasılmadan da olmuyor bu işler.

korunmak güzeldir nasıl ve neyle olursa olsun.

Alıntı:
Ne OLuRSa OLSuN YaŞaMaYa MeCBuRSuN!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#37) Eski
Uzaklaştırıldı

stalkercel Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: America Los Angeles
Varsayılan 27.03.2008, 02:26

Panda Antivirüs en başarısız Antivirüslerden kullandım virüs doldu pc boşuna konuşmuyorum
Alıntıyla Yanıtla
  (#38) Eski

Exclamation 27.03.2008, 16:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: stalkercel Mesajı Görüntüle
Kaspersky NOD32 varken pandayı söylemeniz çok komik
Ben bu antivirüslerin hepsini kullandım Nod 32 desen fazla bişey bulamıyo, Kaspersky desen virüsü bulamıyo ayrıyeten tam olarak silemiyo,avira desen bilgisayarı tarattım 140 tane virüs çıktı
Haa ayrıca bu antivirüslerin tamamı şu Activexdebudder.exe virüsünü tanımıyo .Hatta bu virüsü silmek için ayrı bi program kullanıyodum.Ama panda öyle değil hemen buluyo casus yazılım, virüs, şaka, hacking araçları ne varsa aklınıza gelecek cinsini de buluyo .
Hiç virüs çıkmaz en güvendiğim dosyalarda bile virüs buluyo...
Alıntıyla Yanıtla
  (#39) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 27.03.2008, 16:54

Bırakın Pandayı ; en iyisi Kaspersky
Bu arada Norton var o da kaspersky gibi iyi ve aynı zamanda Bilgisayarı kasıyor ,Kaspersky kasıyorsa Norton biraz daha fazla kasıyor...
Alıntıyla Yanıtla
  (#40) Eski
Uzaklaştırıldı

stalkercel Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: America Los Angeles
Varsayılan 27.03.2008, 17:45

yapılan testlerde pandaya kaç puan vermişler bir araştırın google Pandayı bedava verseler kullanmam
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
web sitesi yapmak için hangi programları önerirsiniz? emre1905 Web ve Grafik Tasarımı 24 09.11.2008 15:12
Web tasarımı için hangi programı önerirsiniz? alee_tr Web ve Grafik Tasarımı 22 13.08.2008 22:54
hangi antivirüsü kullanıyorsunuz? kaankaankaanrico Yazılım 21 21.09.2007 23:21
Hangi Antivirüsü öneriyorsunuz? ScOuT Yazılım 6 04.10.2006 18:42
hangi donanım sitesini önerirsiniz???ödev için mavi_er Donanım 5 18.10.2004 22:01

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.