Yanıtla

Başlık Araçları
Eski 09.05.2008, 10:03   #1
aaaaysunnnnnnnnnn

Katılım Tarihi: 2008
litfen yardım edin(vista ile ilgili)

sLm herkese, arkadaşlar vista sürümü kullanıyorum ama hiç birşey anlamadım gitti , acayiip değişik bir sürüm bence microsoft bu sefer saçmalamış gibi,
benim size bir sorum olucak vistadan xp ye geçişi nasıl sağlayabiilirm, yada xp yüklü bir kasa alsam daha iyimi olur, çünkü pc yeni fazla birşey yüklü değil, bana bu konuda yardımcı olurmusunz, fikir veririseniz herhengi bir işlem öneririseniz sevinirim, cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar?

En son aaaaysunnnnnnnnnn tarafından düzenlenmiştir : 09.05.2008 10:24.
aaaaysunnnnnnnnnn çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.05.2008, 11:05   #2
unloved

kardeş
vistadan anlamadıysan vista homebasic kullan xp den farkı yok vistalı makine deyip geçme bu vistanın 7 versionu var
homabasic iyi makine istemez
ultimate 4 gb ram falan ister yani 800$+kdv lik bir makina lazım
business ultimate versionu gibidir ama 2 gb ram yeterli sen 64 bit işlemcili çift çekirdek 2 gb ram li makinan varsa vistaya devam
unloved çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.05.2008, 11:08   #3
aaaaysunnnnnnnnnn

nasıl anladım bilimezsin... saol bilgiler içinde ben vistanın versiyonlarını da istemiyorum tamamen kurtulmak istiyorum asllında nasıl yapılavagını biliyorum daa yinede bazı bilgiler almak istiyorum yanlış bişey yapmamak için
Eski 09.05.2008, 11:08   #4
yesiloglunebil

Katılım Tarihi: 2005
Yer: istanbul
Vista yavaş çalışan bir işletim sistemi olmakla birlikte gayet iyi düzenlenmiş.Sisteminiz uyumlu olmadığı için bazı sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz.Ancak sizin "vista sürümü kullanıyorum ama hiç birşey anlamadım gitti , acayiip değişik bir sürüm bence microsoft bu sefer saçmalamış gibi" demenizden net birşey çıkarmak mümkün değil.Konuyu açarsanız yardımcı olunabilir.Bu sitede anladığım kadarıyla vista için de yeterince geniş bir forum sahası mevcut.Önce orayı değerlendirin. Bu arada vistadan xpye geçiş pek mümkün değil.Bilgisayar sürücü CDleri varsa formatlayıp xpye geçebilirsiniz.
yesiloglunebil çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.05.2008, 11:17   #5
aaaaysunnnnnnnnnn

bakın şimdi sağolun bilgiler için bir dosyadan yada programdan başka bir yere geçiş yaptıgımda izin istiyor devamlı, painti. picture manageri, microsoft office word' e girdiğim zamn şifre istiyor, acılan pencereyi kapttıgımda bu sefer programı kullamıyorum kitliyor hemn. vista karışık bnm için. ben sadece size nasıl geçiş yapabileceğimi ögrenmek istemiştim tşk ederim. ilginiz için
Eski 09.05.2008, 12:47   #6
unloved

uac
Uac Yanİ İzİn İsteme Olayini Denetİm Masasinda Kullanici Hesaplari Var Ordan Kapatirsan Bİr Daha Sormaz Ayrica Xp Den Önce Wİndows 98 Vardi Ve Xp Kuranlar Senİn Gİbİ Şİkayet Edİyordu İİİ Makİnen Varsa Vİsta İİİİİİ KÖtÜ Makİnen Pentİum 4 Dahİl Ozaman Ne Yazikki KÖtÜ

DedİĞİm Gİbİ 800$+kdv Al Bİr Makİne Keyfİne Bak
Ha Dersİnkİ Vİstayla Arasinda Ne Fark Var GÖsterİŞ GÜzellİĞİ İÇİn 800 Dolar Vermem Dersen Saygi Duyarim

Vİsta KÖtÜ DeĞİldİr Unutmayin

Wİndows 3.1 1985
Wİndows 95 1996
Wİndows 98 1998
Wİndows 2000 2001
Wİndows Xp 2002
Wİndows Vİsta 2007 Dİr

Bu Makİneler 100 Ytl Lİk Makİnelerle Bugunlere Geldİ
unloved çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.05.2008, 19:17   #7
pardus25

ortak bende sorunun son kısmındsa şaşırdım .ne diye kasayı degişiyon . pc iyi ise işletim sistemi önemli degil galiba çok zenginsin..... vista sürümün ve pc hakkında ayrıntılı bilgi yaz bakalım.yok kardeş ben illa xp istiyorum dersen bence gerek yok . bir xp cd bul tak makineyi kur çek bir format kur xp yı.
pardus25 çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 12.05.2008, 18:28   #8
sadcie

Orijinalini Gönderen: unloved Mesajı Görüntüle
vistadan anlamadıysan vista homebasic kullan xp den farkı yok vistalı makine deyip geçme bu vistanın 7 versionu var
homabasic iyi makine istemez
ultimate 4 gb ram falan ister yani 800$+kdv lik bir makina lazım
business ultimate versionu gibidir ama 2 gb ram yeterli sen 64 bit işlemcili çift çekirdek 2 gb ram li makinan varsa vistaya devam
bence sen biraz saçmalamışsın çünkü ben ultimate kullanıyorum ve RAM 1gb bilgisayar gayet hızlı ve neredeyse hdd full
sadcie çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.05.2008, 11:08   #9
erhan_ozdil41

erhan_ozdil41 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: izmit
aynen 4 gb filan ram bende de ultimate var 2gb kit ram var 5.9 puan aliyor bellekten daha ne olsun
erhan_ozdil41 çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.05.2008, 11:56   #10
blackhammerRev01

Orijinalini Gönderen: aaaaysunnnnnnnnnn Mesajı Görüntüle
bakın şimdi sağolun bilgiler için bir dosyadan yada programdan başka bir yere geçiş yaptıgımda izin istiyor devamlı, painti. picture manageri, microsoft office word' e girdiğim zamn şifre istiyor, acılan pencereyi kapttıgımda bu sefer programı kullamıyorum kitliyor hemn. vista karışık bnm için. ben sadece size nasıl geçiş yapabileceğimi ögrenmek istemiştim tşk ederim. ilginiz için
Senin bahsettiğin bu olay Microsoft'un yeni güvenlik önlemi UAC(User Account Control) dır.

Eğer sorunun buysa bunu kapatarak vista ya devam edebilirsin.
blackhammerRev01 çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Vista yı Silip XP Yüklemek Istiyorum Yardım Edin Olmuyor??? Erdi43 Yazılım 4 09.03.2008 15:50
Limewire ilgili bi yardım edin qxpeace Yazılım 4 19.06.2007 00:08
Bi yardım edin Neynet ile ilgili kemikadam İnternet, Ağ ve Güvenlik 8 30.08.2005 14:46
Ya bu track dosyaları ile ilgili yardım edin crazynightingale Yazılım 3 26.03.2005 00:11
Ftp ile ilgili Çook Acil Yardım Edin !! Canercik Web ve Grafik Tasarımı 12 31.08.2003 17:37

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:17.

Televidyon
PCnet Yazı İşleri Müdürü Erdal Kaplanseren'in hazırladığı DanDun'un ilk konuğu derginin İnternet Editörü A.Kıvanç Tanrıkulu.

Erdal Kaplanseren ve PCnet Yazılım Editörü Daron Dedeoğlu açık kaynak dünyasını didikliyor.

En Son Mesajlar

Laptop'tan TV'ye görüntü
0 gösterim, 0 yanit

Ekran kartı ve ram'i yükseltmek istiyorum...
21 gösterim, 2 yanit

Dünyanın en güzel oyunu hangisidir sizce?
19267 gösterim, 240 yanit

İconların Altındaki Mavi Rengi Kaldırmak...
2324 gösterim, 7 yanit

C ve C++
208 gösterim, 1 yanit

Menü Sorunu
40 gösterim, 5 yanit

Benim İçin Önerebileceğiniz Antivirüs...
54 gösterim, 5 yanit

Vista için hangi antivirüsü önerirsiniz!!
3096 gösterim, 74 yanit

DVD RW DVD Kayıt yapmıyor DVD CD Görmüyor
44 gösterim, 3 yanit

msn
23 gösterim, 2 yanit

Windows Vista da codec problemini aşmak için...
7957 gösterim, 9 yanit

Ses Agıtı Yok
49 gösterim, 7 yanit

Mİkrofon
40 gösterim, 9 yanit

Philips Oto RC026 Cd changer Mitsubishi...
36 gösterim, 3 yanit

Asp Kategorİ Lİsteleme
6 gösterim, 0 yanit

Tasarım: Vjacheslav Trushkin, renk şeması: ColorizeIt!.
vBulletin® Sürüm 3.6.7 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul