PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile Antivirüs 2008 nasıl kaldırılır?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 31.05.2008, 12:04

yanlız kalite antivirüsler msconfig den kaldırsan da başlangıçta açılmaya devam eder. tibki msn otomatik açılması gibi ..acak programın kendi ayarlarından yaparsın. program kaldırmak için de programı tekrar kur. sonra kaldır. ve sonra avira yı http://www.avira.com/en/downloads/av...ity_suite.html
kur keyfine bak
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

yesilbeyaz Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: KONYA
Varsayılan 31.05.2008, 23:00

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: pardus25 Mesajı Görüntüle
yanlız kalite antivirüsler msconfig den kaldırsan da başlangıçta açılmaya devam eder. tibki msn otomatik açılması gibi ..acak programın kendi ayarlarından yaparsın. program kaldırmak için de programı tekrar kur. sonra kaldır. ve sonra avira yı http://www.avira.com/en/downloads/av...ity_suite.html
kur keyfine bak
Bendeki lisansız demo olduğu için heç bişey yapamıyom
Dediğim gibi msconfig den başlangıçta çalışmasını engellersin gider program files den silersin sonra ccclenear ile register düzenlemesi yaparsın köküne kibrit suyunu dökersin hadi çalışsında göreyim

Ben kaspersky kullanıyom bu internetten geldi nasıl geldiyse ben gel filan demedim

Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Anayasanındır
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Varsayılan 31.05.2008, 23:44

arkadaşım senin pc kaspersky korumuyor tam olarak kaspersky artık eskisi gibi degil zaten testlerde de gerilerde kalmış bakarsan. ben kullandım zamanındsa hemde tam sürüm 7,0 versiyonunu hiçbir işe yaramaz sadece gereksiz uyarı verir. norton internet secuirty 2008 kullan veya avira ama ben pc şöyle koruyorum. spyware terminator ve a-sqaured kullanıyorum ancak koruyabiliyorum
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Varsayılan xp antı vırus - 18.07.2008, 10:58

abi sız bu baslattan falan gır demıssınızde ben burda ne yapacamda kaldıracxam bulamadım lutfen acela ccevap yazın sımdıden tesekurler
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Mart 2008 Antivirüs Test Sonuçları. piRe_ İnternet, Ağ ve Güvenlik 7 20.04.2008 12:21
eski msn nasıl kaldırılır? bykaya Yazılım 1 15.03.2006 21:30
MSN nasıl kaldırılır? lasvegaswings Yazılım 8 15.06.2005 10:51
wma koruması nasıl kaldırılır tifosican Yazılım 2 06.11.2004 09:25
IIS nasıl kaldırılır ? dazlakcom ASP ve ASP.NET 0 03.02.2004 14:58

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.