Vista Realtek(Mikrofon Sorunu) Sorunu -
03.06.2008, 23:57
Öncelike herkese merhaba..
Akrabam yeni Pc almış Vista..Msn görüşüyorduk ama onların sesi gelmiyor mikrofondan..Bende gittim baktım birşey bulamadım mikrofona ait..Sonra anladım Realtek programı yok.Sizce ne yapmalıyım Realtek vista uyumlu programını indirip onlarda kursam olur mu ? Acaba hangi Realtek sürümünü kurayım..Yardımlarınızı bekliyorum..Vista kullanan arkadaşlar Realtek programını upload ederlerse çok memnun olurum veya ilgili link bırakırlar..Şimdiden teşekkürler..
Eğer cihazdan ses çıkıyorsa sizin ayrıca bir program yüklemenize gerek yoktur. Söylediğiniz program bir ses yönetim programı ama alternetifleri var ama tüm PC'lerde olacak diye bir şey yok. Bana kalırsa siz microfon ayarlarını yapılandırmalısınız. MSN üzerinden ses ve görüntü kurulum sihirbazını çalıştırdınız mı? Orda bir aşamada microfon da sınanıyor.
Anakartın sitesinden güncel sürücü ve yazılımları bulabilirsin. Windowsun kendi ses denetimini değil de ses kartının yönetim programından mic. ayarını yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Bence bir eksiklik yok. Örnek:
En son rlgnc tarafından düzenlenmiştir : 04.06.2008 01:00.