PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Ccoby_8250
    Misafir

Varsayılan Vista Mavi Ekran Sorunu

Arkadaşlar bilgisyarı açtığımda yükeleme ekranın geçtikten sonra mavi ekran hatası alpı sonra tekrar resetliyor kendini ondan sonra açılıyor pc neden böyle anlama dım yardım

Ccoby_8250
    Misafir

pc yeni 1 ay oldu olmadı

Question

Bu sorun bilgisayarı aldığınızdan beri yok sanırım? Her hangi bir donanım değişikliği yaptıysanız ve bu donanıma ait sürücüler düzgün yüklenmemişse ya da işletim sisteminiz (vista) ile uyumlu değilse bu tür bir sorunla karşılaşmanız olasıdır.
    Yeni donanım ekeldiyseniz donanımınıza ait işletim sisteminizle uyumlu sürücüleri tekrar yüklemeyi (önce sistemdekileri Aygıt yöneticisinden kaldırıp) deneyin. Çözüm olmaz ise 1 aylık pc'nizin hala garanti kapsamında olması gerekir, satın aldığınız yerin teknik servisine müracaat edebilirsiniz.
    Saygı ve sevgiyle kalın, saygılar...
    demo KaraKaplı

Ccoby_8250
    Misafir

hiç bir donanım değişikliği yapmadım ve donanım sürücülerim vistaya uyumlu bir kaç seyyar bulue tooth var vistaya uymayan 1-2 hafta önce webcam ın sürücüsünü bulup yükledim ilkte çalışmadı sonra pc yi bir iki açıp kapatınca çalıştı şimdi benim ne yapmm gerek power sub. 230 w ben şimdi açtım hdd falan filan kabloları kontrol edip kapattım şimdi bir şey yok bu hatayla geçen gün pazartesi birde karşılaştım bu pc de bu hata 2 defa gördüm ne yapıyım

Question

Power supply gücü oldukça düşük 230 watt ise. Ama sorun bundan kaynaklı olsa bilgisayarı ilk kullanmaya başladığınızda sorun çıkartmalıydı. Sanırım webcam'inizin sürücüleri yüzünden kaynaklanıyor sorununuz. Webcam'iniz için daha güncel sürücü bulabilirseniz çözüm sağlamanız muhtemel.
    İlk fırsatta power supply yenilemesi yapmanızda yaralı olacaktır (harici donanım kullanımınız fazla ise; her harici donanım, ekstra güç tüketimi yaratacaktır)
    Saygı ve sevgiyle kalın, saygılar...
    demo KaraKaplı

Benzer Başlıklar

1. Vista Mavi ekran sorunu
    yesilbeyaz tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.03.2010, 22:38
  2. Vista kurarken anlamsız mavi ekran hatası [ihtiyacım var acil]
    hangiyazici tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.06.2008, 21:00
  3. vista yüklenirken mavi ekran hatası