PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile Resimlerde karartma sorunu
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 17.07.2008, 22:06

başka programlarda sorun yok ama nedense inat ettim.böyle bir saçmalığın farkında değil olamazlar.bulmalıyım çözümü bulucam.
Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski

nefret14 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: bEnDe bİlMiOm..
Varsayılan 17.07.2008, 22:14

arkadaşım windows fotoğraf galerisinden girince yukarıda Dosya'da Özgüne Geri Dön yazıo bide onu dene..

aYrILk öLüMdEn bEtR dEmŞlErDi.bUnLaR öLüMün nE oLdUğUnU biLmYr dEmİşTiM..aMa şİmdİ aNLıYoRMkİ bEn aYrILıĞn nE oLdUğUnU bİLmYrMşM...

mAdE iN n£fr£t BETA3
Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 17.07.2008, 23:16

Çözümü buldum arkadaşlar.

Masaüstüne sağ tıklayıp Kişiselleştirme\Görüntü Ayarları\Gelişmiş Ayarlar\Renk Yönetimi\Renk Yönetimi Butonuna basın açılan menüde Aygıtlar Kısmında �Bu Aygıt İçin Benim Ayarlarımı Kullan� işaretlenerek Ekle butonu ile ICC Profillerinde yer alan sRGB IEC61966-2.1 Eklendi ve varsayılan olarak atayalım. Daha sonra bilgisayar yeniden başlatılarak kontrol edelim. sarı rengi monitor kendisi seçiyor .renk yönetimini microsoftun kendi ayarlarıyla yapınca halloluyor.

Alıntıdır.
Alıntıyla Yanıtla
  (#19) Eski
team1
Misafir

Varsayılan 21.07.2008, 19:34

ben geçtim o resim dışı sarılıktan nefret ediyorum vistanın orjinalini hiçbizaman almayacagım beleş vermezlerse TAM PARA TUZAGI hiçbi özelligi yok xp kat ve kat iyi vistayı 1 yıl kullandım herşeyiyle ugraştım iş yok bitek sistem kolay kolay çökmüyor onu farkettim bide usb de yada dosya taşırken hızlı oluyor

o resimin tam boyutunu bırak haraketli resim bile oynatmıyor orda ie ile açacaz :S olaya bak
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
resimlerde arka plan değiştiren program varmı ayxsude Yazılım 4 14.07.2008 04:34
jpg uzantılı resimlerde degisiklik yapmak icin enuygun prog? bykaya Yazılım 6 25.08.2005 03:46
Explorerdaki resimlerde sorun oldu... Aonghus Yazılım 9 17.12.2004 23:13
resimlerde yüz değiştiren program eljahad İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 06.11.2004 00:41

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.