PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile vista mikrofon sorunu
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#21) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Yer: İstanbul
Varsayılan 20.07.2008, 22:04

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Tracy1 Mesajı Görüntüle
ben nediyom sen nediyon vista şuan hiç iyi değil anladın mı
Türkçe'yi biraz daha düzgün kullansan daha rahat anlaşırız, ediyon yapıyon nedir? köy mü burası? ayrıca Vista'nın iyi olması ya da olmaması fikri bana aittir, "vista kötü anladın mı?" gibi cümlelerle kendi fikrini dikte ettirmeye çalışman hoş değil.
Alıntıyla Yanıtla
  (#22) Eski

Varsayılan 20.07.2008, 23:11

sen kimsin kardeşim ben tracy1 le atışıyorum sen nerden çıktın ben başlığı açtım herkes fikrini söyledi he bide köy meselesine gelelim.ben İstanbulluyum koçum anladınmı ve köy mü burası gibi aşağılayıcı cümleler kullanman çok doğru değil adam gibi fikrini söle sus
Alıntıyla Yanıtla
  (#23) Eski

Varsayılan 20.07.2008, 23:13

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: XMEN_EVREN Mesajı Görüntüle
sen kimsin kardeşim ben tracy1 le atışıyorum sen nerden çıktın ben başlığı açtım herkes fikrini söyledi he bide köy meselesine gelelim.ben İstanbulluyum koçum anladınmı ve köy mü burası gibi aşağılayıcı cümleler kullanman çok doğru değil adam gibi fikrini söle sus
bana laf attı önce, ben de ondan alıntı yapıp ona cevap verdim. sana ne oluyor?

ediyom yapıyom gibi kelimeler Türkçe'de yoktur, İstanbul Türkçesi yani düzgün Türkçe kullanımına bu forumda dikkat edilmektedir. Dolayısıyla köyde konuşulan bozuk Türkçe'yle de buraya yazılamaz. eleştirdiğim şey budur.

ne zaman susup susmayacağımı da senden öğrenmeyeceğim. İyi akşamlar
Alıntıyla Yanıtla
  (#24) Eski

Varsayılan 20.07.2008, 23:16

burası türkçe dersi verme yeri değil vereceksen okula git öğret önrencilerine türkçeyi nasıl kullanılır misali.a b c d ..
Alıntıyla Yanıtla
  (#25) Eski

Varsayılan 20.07.2008, 23:17

benim ders verme iddiam olmadı, forum gibi ortamlarda bu tür şeylere özen gösterilir. bilmiyorsan forum kurallarını okuyabilirsin...

neyse daha fazla uzatmayacağım, iyi eğlenceler size
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
mikrofon sorunu aktasv Windows'u Kişiselleştirme 6 16.06.2008 18:10
Vista Realtek(Mikrofon Sorunu) Sorunu izmirlim90 Windows Vista 4 04.06.2008 01:45
mikrofon mu yoksa anakartımın mikrofon slotumu çalışmıyor ONURandCAN Donanım 1 19.06.2007 17:07
mikrofon sorunu pasatosun Donanım 0 05.12.2005 13:54
mikrofon sorunu finger Donanım 6 03.12.2005 18:06

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.