selam arkadaşlar
öncelikle konu benım adıma açılmış saolsun berkehan arkadaşımız beni burda paragöz hayvan bi insan die tanıtmış iyi güzel size sorularım olucak sorulardan önce şu resmi tıklamanızı berkehanın bana yazdığı mesaja ve konuynan ne kadar alakasız olduğuna bir bakın
tıklayın lütfen
berkahanın bana yazdığı mesaj
şimdi sorularıma geçeyim.
1: hanginiz burda 6 ayını gecesini gündüzüne kadar yaptığı emek verdiği şeyi karşılıksız tanımadığı bi insana verir.
2: hanginiz daha kendi kullandığı pc nin modelini bilmeden birine msn den yardım edebilir. bu berkehan kendi pc sinin modelını bılmeyıp yardım isteyen insan.
3: bi insanın altı ayda zor zahmetle yaptığı driver ları hangi zeka yarım saatte yaparmış? berkehan yaparmış, ki daha kullandığı cihazın modelını bılmeyen birisi
4: bana paragöz diyen insan cd leri bedava göndercem desem utanmasa kargo ücretinide sen ver dicek bu kadar pişkin bir insan.
5: kimse beni zorla eklemiyor değilmi arkadaşlar...... zorla kımseye bişeyler satmıyorum.
6: tanımadığınız biri sizin hakkınızda çakal derse ne hissedersiniz.
7: arkadaşlar ben bu arkadaşla forumlardamı konusmusum sorarmısınız?
8: arkadaş boş yaşamış sanırsam bedavadan baba parasıyla benım herangi bi aile gelirim yok öğrenciyim ve kendi ihtiyaçlarımı karşılamam için emek verdiğim bişeyden bu kadar kar etmem bu arkadaşı ne kadar ilgilendiriyormuş sorarmısınız.
9: bazı arkadaşlar demiş işte yardım olcaksa msn e çaırmaz forumlarda yardım eder die elimde 10 tane marka var ve bu 10 markadan herbırınde ortalama 50 tane model var ben hangi biri için forumlarda yardım edeceğim.
sorularım bitti arkadaşlar adaletli bir şekilde düşünün ve ona göre kalemimi kırın........