PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile işte insanlık nedir görelim..
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#21) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: ankara
Varsayılan 08.08.2008, 02:38

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: arlens Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben o dediginiz kişiyi ekledim msneme bendende para istedi ilk önce garip geldi ama mecbur kaldım parayı gönderdim ertesi gün ihtiyacım olan cdler geldi bilgisayarıma kurdum 1 haftadır yapamadıgım şeyi 2 saatte hallettim daha kurmamda yardım etti allah razı olsun arkadaştan niye yargısız infaz yapıyosunuz hemen anlamıyorum bana dedi 6 ay uğraştım bununla dedi inanmadım ilk başta ama işimi halledince ister istemez aklmdaki tüm soru işaretleri gitti lütfen biri hakkında yorum yaparken o kişi hakkında yapılmıs olumlu yorumlarada bakın.
biz yardım isteyen birinden neden para istediğni tartışıyoruz! senin işini görmüş olabilir ama yardımı parayla yapmak doğru bir davranış değil.ona kalırsa bizde burda hergün sorunlara çözüm sunuyoruz ve bize minnettar kalan onalrca insan oluyor.Ama biz para felan istemiyoruz. zaten bu forumun amacıda bu
not : bizden kastım bilgilerini paylaşarak yardım eden bütün pcnet üyeleridir...

(#22) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 08.08.2008, 02:40

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: arlens

arkadaşlar ben o dediginiz kişiyi ekledim msneme bendende para istedi ilk önce garip geldi ama mecbur kaldım parayı gönderdim ertesi gün ihtiyacım olan cdler geldi bilgisayarıma kurdum 1 haftadır yapamadıgım şeyi 2 saatte hallettim daha kurmamda yardım etti allah razı olsun arkadaştan niye yargısız infaz yapıyosunuz hemen anlamıyorum bana dedi 6 ay uğraştım bununla dedi inanmadım ilk başta ama işimi halledince ister istemez aklmdaki tüm soru işaretleri gitti lütfen biri hakkında yorum yaparken o kişi hakkında yapılmıs olumlu yorumlarada bakın.
Bize sorsan bizde yollardık program linki , neymiş o cddeki yazılım öyle?

Ayrıca sitede özelden yardım ettiğim birkaç kişi birşeyler almak için bana danıştı cevabını verdim ardından sanada alayım bir ihtiyacın varmı dedi bende hayır dedim tabi para için burda olsam ohoo..

En son clickonline tarafından düzenlenmiştir : 08.08.2008 02:43.
  (#23) Eski

ivyy Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 08.08.2008, 02:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
Bize sorsan bizde yollardık program linki , neymiş o cddeki yazılım öyle?

Ayrıca sitede özelden yardım ettiğim birkaç kişi birşeyler almak için bana danıştı cevabını verdim ardından sanada alayım bir ihtiyacın varmı dedi bende hayır dedim tabi para için burda olsam ohoo..
düşünsene forumda öyle bir başlık açılıyormuş içinde de alt başlıklar herkesin kendi başlığı: "GEL PCNET EN İYİ HİZMET BURDA" sonra herkes kendi kazancından pcnet sitesine komisyon verse dükkan kirası hesabı

milletin etiket olduğu yerde ,biz fiyat koyarız...
  (#24) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 08.08.2008, 02:58

selam arkadaşlar
öncelikle konu benım adıma açılmış saolsun berkehan arkadaşımız beni burda paragöz hayvan bi insan die tanıtmış iyi güzel size sorularım olucak sorulardan önce şu resmi tıklamanızı berkehanın bana yazdığı mesaja ve konuynan ne kadar alakasız olduğuna bir bakın
tıklayın lütfen

berkahanın bana yazdığı mesaj

şimdi sorularıma geçeyim.
1: hanginiz burda 6 ayını gecesini gündüzüne kadar yaptığı emek verdiği şeyi karşılıksız tanımadığı bi insana verir.

2: hanginiz daha kendi kullandığı pc nin modelini bilmeden birine msn den yardım edebilir. bu berkehan kendi pc sinin modelını bılmeyıp yardım isteyen insan.

3: bi insanın altı ayda zor zahmetle yaptığı driver ları hangi zeka yarım saatte yaparmış? berkehan yaparmış, ki daha kullandığı cihazın modelını bılmeyen birisi

4: bana paragöz diyen insan cd leri bedava göndercem desem utanmasa kargo ücretinide sen ver dicek bu kadar pişkin bir insan.

5: kimse beni zorla eklemiyor değilmi arkadaşlar...... zorla kımseye bişeyler satmıyorum.

6: tanımadığınız biri sizin hakkınızda çakal derse ne hissedersiniz.

7: arkadaşlar ben bu arkadaşla forumlardamı konusmusum sorarmısınız?

8: arkadaş boş yaşamış sanırsam bedavadan baba parasıyla benım herangi bi aile gelirim yok öğrenciyim ve kendi ihtiyaçlarımı karşılamam için emek verdiğim bişeyden bu kadar kar etmem bu arkadaşı ne kadar ilgilendiriyormuş sorarmısınız.

9: bazı arkadaşlar demiş işte yardım olcaksa msn e çaırmaz forumlarda yardım eder die elimde 10 tane marka var ve bu 10 markadan herbırınde ortalama 50 tane model var ben hangi biri için forumlarda yardım edeceğim.

sorularım bitti arkadaşlar adaletli bir şekilde düşünün ve ona göre kalemimi kırın........
  (#25) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 08.08.2008, 03:21

ivyy,clickonline,frkncyr
siz heralde konuyu yanlış anlamışsınız ben forumlardan yardım etmedim forumlardanda istemedi msn den konusuldu forumla alakasız yani önce konuyu anlayıp sonra suçlayın msn de konusulanlar foruma aktarıldı şuan...
eminimki bu konularda herangi birinizde benim kadar özen göstermemiştir.
yargısız infaz sizin yaptığınız siz buna kulak asarsanız yarın birileri forum da konu açar benim msn e beni biri ekledi ana avrat bana küfr etti gibisinden kalitesiz konular açılır. istediğniz buysa devam edin..
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
işte rahatlık bu ya laaz Donanım 3 26.03.2008 10:49
Harddisk nasıl çalışıyor görelim Datcrack Donanım 16 04.05.2007 03:28
işte gerçekler barey77 Donanım 13 23.11.2006 12:49
işte tesisat :)) Night Yazılım 12 10.09.2006 13:07
!!!işte sistem işte garip performans değerleri!!! DayWalker1 Donanım 20 02.07.2005 00:34

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.