PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile işte insanlık nedir görelim..
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#31) Eski

berkehan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 08.08.2008, 06:53

yaa msndede öle diodun sen demi forumda ne kadar güzel konusuyosun msnde arkadaşa soru soruyorum bilgi amaclı ve kendiyle ilgili sanane seni siliyorum para yoksa yardımda yok gibi şeyler söyleyen bi insan paragöz degilde nedir?? ve zaten yardımsever biri olsa bilmediğim şeyleri bana söylerdi işte acizlik budur bunu yapıcak kadar bile uğraşmadı neyse bende insanlık beklerken bidaha düşünmeliyim heralde...ve yalan söylediğini düşünyorum cevremdeki kişilere sordum ve halledicem yakında sorunu öle 6 aylık bi sorun degil miş bilmeyen olunca tabi kandırmak kolay geldi diye düşünüyorum yok neymiş 6 ay hep emek sarfetmiş 2-3 kişiye sordum ve gercekten bana msnde demişti cok zor yapamazsın o kadarda zor degilmiş..bunlara ne diyceksin peki?? ve düşünüyorumda o cd'lerin üstünde 6 aylık bi emek yok..Çünkü o kadar zor degil.. ama sen bilmeyen birini bulunca yalan sölemiş olabilirsin tabiki bilemem çıkarcılık sonucta..
  (#32) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 08.08.2008, 10:42

öncelikle konu çok değişmiş.
fakat ben konuyu başka bir yete bağlamak istiyorum. buradaki forumun en temel amacı nedir. benim bildiğim amacı bilgiyi paylaşmak. eğer kazanç kapısı olsa idi en temel kazancı pc netin alması gerekirdi.

fakat son zamanda insanlar bir miktar burayı para kapısı olarak görmneye başladılar. özellikle hiç çekinmeden isim veriyorum ki fortuna08 nickli arkadaş burayı bedava hosting reklam alanına çevirdi. eğer amaç ticaret değil ise moderatörlerin bu konuda daha net tavır alması gerekir. ama üzülerek söylüyorum ki kendilerini pek göremiyoruz.

bu konuya gelirsek, eğer gerçekten para yoksa yardım yok gibi bir tavır geçtiyse çirkin olmuş. sonuç olarak burada yardım ederken cebimizden bir şey çıkartıp vermiyoruz. örneğin ben kendi adıma fün gelen firefoxda yeni linklerin yeni sekmelerde açılması konusu için rahat 20 tane firefox ayarı değiştirip mozilla avrupa forumunda ingilizce metinleri okudum. şimdi çevirmenlik ücretimi talep etmeliyim.

ayrıca insanlar buraya gelirken yardım amaçlı geliyor. eğer para verecek olsa tamirciye gider. ben bile bazen uğraşmak istemediğim de yada riske girmek istemediğimde götürüp bırakıyorum. ayrıca tamirciye çoğu zaman para bile ödemiyoruz. ance ek bir parça aldığımda, yada cidden önemli bir iş yapıldığında.

verebileceğim tek tavsiye olabildiğince arama y6aparak genel herkesin görebileceği alanlardan yardım isteyin ve yardım alın. şahsen ben beni listesine ekleyen bir arkadaşa durumu açıklayarak site üzerinden yardım istemesini rica ettim.

konunun diğer tarafına gelirsek, iki kişi arasında her türlü anlaşmazlık olabilir. aranızda para mevzusu olabilir başka mevzu olabilir. ama burada bu insan şu şekilde diye yayın yapılması hiç hoş değil.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

(#33) Eski

Varsayılan 08.08.2008, 18:59

canosayan ben pc nette konusmadım bu arkadaşla msn de konustum bıde dikkat edersen ben notebook ıcın konustum arkadasın pc masaustu modelını dahı bılmıo kendı bılgısayarının böle bı ınsan ısde ya kabahat varsa oda bu konuyu acanda ekleme kardeşim o zaman ne eklıon benı msn ye ekleme zorlamı sana bişi yaptırıoz muatap oluncak ınsan deildi bende msn den felan sildim
  (#34) Eski

81duzceli Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: ....81 DÜZCE....
Varsayılan 08.08.2008, 19:06

burayı forum diye biliyorum ben yanılmıyorsam... arkadaşı (gencercan19) yaptığını kınıyorum. forumun özelliği zaten ücretsiz olarak insanların sorunlarını bulması... çok yazık...olmadı ama, pcnet forum üyelerine yakışmıyor...!

81 Düzce
------------------------------------------------
Düzcespor............Lacivert Kırmızı Anadolu Yıldızı

En son 81duzceli tarafından düzenlenmiştir : 08.08.2008 19:09.
  (#35) Eski

Varsayılan 08.08.2008, 19:11

o zaman dikkatli okumamısın yada anlayamamısın kapasiten yetmemiş ben bunla msn de konustum msn de konusulan gelıp buraya aktarılmıs bilip bilmeden konusmayın msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk msnden konustuk hakkımda haksız yorum yapanların öbür dünyada iki elim yakasında olcak burada konusanların iq su baya düşük heralde beyler kım 6 ay urastıııı seı bedavaya verır ve bıde sunuda kafanıza ıyı koun forumda yardım ıstenmedı bende msn den ıstendı

suc sizde deıl sızle muatap olanda ben xp kurulumu benım uzerımden yapan arkadaslara verıyım onlar yazsın buraya ben deıl ama burda o kadar cırkeflık varkı benım yazmadım yazıyı bıle o yazdı denılıo iq işte herkezinki bir olmuo zekasal yani
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
işte rahatlık bu ya laaz Donanım 3 26.03.2008 10:49
Harddisk nasıl çalışıyor görelim Datcrack Donanım 16 04.05.2007 03:28
işte gerçekler barey77 Donanım 13 23.11.2006 12:49
işte tesisat :)) Night Yazılım 12 10.09.2006 13:07
!!!işte sistem işte garip performans değerleri!!! DayWalker1 Donanım 20 02.07.2005 00:34

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.