PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile temporary internet files
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski
Forum Gurusu

Velociraptor Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 17.08.2008, 01:16

(örnegimizde youtubeden HATEBREED isimli gurubun I willbe heard parcasini dinleyip sonrada masa üstüne alacagim)
http://www.youtube.com/watch?v=9tqxtEFAJEU
örnegimizdeki videoyu internet explorer ile bitene kadar dinliyoruz sonrasinda dosyalari göster dedikten sonra boyuta göre siralat (büyükten kücüge) , en büyük boyutlu olan muhtemelen son dinledigin youtube videosudur
bunu masa üstüne kopyalayip ismini hatebreed yapip uzantisini da .flv yaptim (Araclar > internet secenekleri > görünüm den bilinen dosya türleri icin uzantilari gizle deki tik kaldirilmis olmali) , iyi seyirler , bu sekilde hicbir ek yazilim kulanmadan youtube ve benzeri videolari dilediginiz kadar izleyebilirsiniz
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 16.09.2008, 03:10

videolar ''temporary internet files'' ta saklanmıyolar ki ''temp'' te saklanıyorlar(tabii xp de)....ben hiç bir download programı kullanmadan temp den videoları masaüstüne atıyorum(unlocker bazı durumlarda yardımcı oluyor)...böylece kota tasarrufu sağlıyorum(download programları zaten izlediğimiz videoları bir kere daha download ediyolar boşu boşuna)....
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 17.09.2008, 15:10

ekleme yapmak istiyorum...video temp te değilse browser in cache dosyalarında saklanıyor demektir...videoda tekrar oynat düğmesine basarsanız video tekrar temp dosyasına gelecektir...
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 18.09.2008, 18:59

Vistadayken İnternet Exploreri yönetici olarak çalıstırmazsan izlediğin videoları temporary internet files klasorune atmıyor...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
temporary internet files cookie set1 İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 02.04.2008 18:15
temporary internet files klasörü gokturk İnternet, Ağ ve Güvenlik 9 19.03.2008 18:25
Temporary Internet Files hakkında? atakurt Yazılım 7 25.10.2007 19:46
Temporary internet files dosyaları donmezas Yazılım 4 19.03.2007 18:01
Temporary Internet Files bugday Yazılım 3 11.04.2006 03:05

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.