PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows Vista
Bu Sayfayı Yenile vista uzmanı aranıyor...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan vista uzmanı aranıyor... - 06.09.2008, 01:59

Arkadaşlar benım işletim sistemim vista premium her en kadar da sevmesem bu sistemi,amma sorun yaşıyorum,vista güncelleme yaptığında sizin de harddiscinizde azalma oluyor mu? benım anlamadığım nete girdikten sonra güncelleme yapıyor vista tamam onu anladık (otomatik olarak) daha sonrası ise karışık benım sabit disc 320GB dı ama şimdi 243'e indi aldığım yere götürdüm orda sorun yok dediler güncelleme ancak 2-3 Gb yer dediler ve tekrar nete girdim 1 gb daha düştü unutmadan söyleyeyim pc daha yeni olduğu için içinde ne oyun var ne de mp3.Acaba bu böyle 0 a kadar iner mi lütfen yardım edin bilen birisi varsa ...şimdiden teşekkürler
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

srdrvrl Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: İstanbul,Çatalca
Varsayılan 06.09.2008, 02:09

kotanız artışla aynımı. çünkü vistanın güncellemeleri toplamda 2 gb gibi bişey. Virüs olabilir dicem ama bilgisayar daha yeniymiş virüs olsa bile internetten o kadar indirmez. Birde şey sistem geri yüklemenin bir yükleme noktası 2 gb gibi bişey bundanda kayneklanıyor olabilir. disk temizlemeyi kullanıp son geri yükleme noktası dışındaki geri yükleme noktalarını silebirsiniz

Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

PESSIMIST03 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Olmaktan korktuğum yerdeyim..
Varsayılan 06.09.2008, 03:07

CDden çalışan bir işletim sistemiyle(pardus gibi) sistem dosyalarına bakabilirsiniz. Hangi dosyaların harddiskinizde bu kadar yer kapladığını öğrenebilirsiniz. Hem sorunun ne olduğunu da anlamış oluruz.

x-pcnet.blogspot.com
(xpcnet'te yazar olmak isteyenler öm atabilir)

PESSIMIST™
|l|lllll|l||ll||lll||lll|
²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
Her Hakkım Saklıdır®
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 06.09.2008, 15:44

Arkadaşlar ben geri yükleme noktasındaki bütün dosları sildim ama tekrardan 1 gb daha düştü 242 oldu,anlam veremiyorum
Diğer arkadaşın dediğine gelince pcde 2 tane disc var C ve D. D'de recovery var 10 gb,C'de ise windows 10 gb,
sw setup 3 gb,program files 4gb,diğerleri de 1 gb falan işte,pc yeni diye hiç bi şe yüklemedım taş çatlasa patlasa un ufak olsa belgelerime de 5 gb diyorum toplamda 40 gb diyelim 289'dan 40 düşünce (C'de)249 olması gerekir hadi olmadı 242 oldu işte böyle süreğen mi olacak her güncellemeden sonra bu güncellemelerin dos toplamı her gün mü 2 gb
1 hafta daha bekliyecem bakalım nereye kadar düşecek...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 06.09.2008, 16:43

Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Windows özelliklerini aç veya kapat > Dizin Oluşturma Hizmeti'ni kapat harddisk'in gereksiz yere dolmaz.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
vista temalı xp'ye vista ikonlarını nakletme crazy_for_me Windows'u Kişiselleştirme 5 25.05.2008 20:21
Yazılım Geliştirme Uzmanı Aranıyor kariyernoktasi Yazılım 0 16.05.2008 13:54
aranıyor... emre1905 Web ve Grafik Tasarımı 1 27.02.2005 00:57
Autocad Uzmanı autocaduzmani Web İnceleme 0 20.06.2004 20:49
mp3 aranıyor zaferkesmen İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 20.03.2003 16:05

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.