+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
11.09.2008 08:47 #1
Sınırlı Kullanıcı Hesabı düzenleme..
Arkadaşlar, bilgisayarımda sınırlı yetkili bir kullanıcı oluşturmak ve bu kullanıcının d: ve e: sürücülerini görmelerini engellemek istiyorum. Geçenlerde çocuklar d: sürücüsünde bulunan müzik , resim , video arşivimden bir kısmını silmişlerdi. Kurtarmak 4-5 günümü aldı. Yardım ederseniz sevinirim...
-
11.09.2008 13:51 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Çalıştır > gpedit.msc burdaki ayarlara göz at.istediğin şeyi yapabilirsin.
Bir tanede Guest hesabı aç ve gpedit.msc ayarlarında buna göre ayarlar bul mesela sınırlı kullanıcılar şunu yapamasın falan filan bir ton ayar var.
-
11.09.2008 13:59 #3
-
17.09.2008 06:32 #4
biraz araştırma sonucunda sorunumu windows steady state adlı microsoft yazılımı ile çözdüm. tam aradığım program. aşağıdaki linkten benzer sorunu olan arkadaşlar indirebilirler. program xp ve vistada çalışıyor.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
-
24.01.2012 19:26 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
administrator kullanıcısının özellikleri okunmaya çalışılırken şu oluştu...
ARKADAŞLAR BENİM ŞÖYLE BİR PROBLEMİM VAR ;
BİLGİSAYAR YÖNETİMİNDEN YEREL KULLANICILAR VE GRUPLARA GİRİYORUM. ADMINISTRATOR HESABINA SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLERDEN ÜYELİĞE TIKLADIĞIMDA "administrator kullanıcısının özellikleri okunmaya çalışlırken şu oluştu. server hizmeti başlamadı." UYARISI VERİYOR.
SINIRLI HESAPTA DA AYNI UYARIYI VERİYOR.
AYRICA "IUSR" ve "IWAM" DİYE İKİ HESAP VAR BUNLARI SİLİYORUM PCYİ KAPATIP AÇTIĞIMDA TEKRAR GERİ GELİYORLAR.
SADECE HESABI KAPATMAYA İZİN VAR.KAPATIYORUM.
"IUSR" DE "Internet Konuk Hesabı" "Internet Information Services'a anonim erişim için yerleşik hesap"
"IWAM" DA " İşlem uygulamaları dışında Internet Information Services'a anonim erişim için kullanılan yerleşik hesap" DİYE AÇIKLAMA VAR.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Benzer Başlıklar
-
arkadaşlar pc iki kullanıcı var diğer kullanıcı sınırlı olduğu için oyunları açamıyor
max max tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 17.03.2007, 14:46 -
WinXP'de Sınırlı Kullanıcı Yaratmak???
Apotheosis tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.07.2006, 00:33 -
sınırlı kullanıcı hesabıyla ilgili
muslums27 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.01.2006, 19:22 -
SP2'de sınırlı kullanıcı
polat_alemdar tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.07.2005, 09:16 -
winXP de sınırlı kullanıcı yaratma
gozcelik tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 23.02.2005, 08:57

Alıntıyla Yanıtla

Ultrabook lazım !
Bugün, 15:06 / Donanım