Merhaba arkadaslar. Forumu soyle kabaca bir gezdim fakat soruma cevap olabilecek nitelikte birseyler bulamadim. Ben yaklasik 1 aylik vista kullanicisiyim. Yeni bir sistem alinca vistaya terfi ettim(terfi etmek mi surunmek mi bilmiyorum). Eski xp sistemimde kullandigim ve guzel guzel calistirdigim install programlari vistada hata veriyor. Sistem belirtilen yolu bulamiyor gibi sacma sapan seyler soyluyor. Yedeklerini tuttugum programlarin neredeyse %90'i yeni sisteme kuramiyorum bu hata yuzunden. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Kolay gelsin arkadaslar..
+ Başlık açmadan önce ARAMA yapınız. Sorularınızı açılmış olan başlıklar altında arayınız.
+ Bir sıkıntınız olduğunda çekinmeden adminlere özel mesaj atabilirsiniz.
+ Eğer forumda bir terslik görürseniz lütfen çekinmeden online olan bir Forum görevlisine mesaj atınız.
+ Forum Kuralları
sistem zaten sp1 kurulu olarak geldi. Yonetici olarak da calistirmayi denedim fakat ondan da birsey cikmadi. Installerlar ayni hatayi veriyor yine. Benim eski masaustu sistemimde USB'den bagli harici disk vardi. Ordan buraya tasirken mi sorun oldu acaba? Tasima sirasinda da herhangi bir problem cikmadi ama...