+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Vistada ses kaydetme sorunu!
-
18.11.2008 12:03 #1
Vistada ses kaydetme sorunu!
vista ultimate 32 bit işletim sisteminde realtek Hd ses kartında radyoda çalan müzikleri kaydetme sorunu yaşıyorum kurduğum hiçbir programın ses ibreleri oynamıyor ve sorun aslında karttan aldığım ses çıkışından kaynaklanıyor digital spdif out ve coaxical çıkışlar bulunan anakarttan spdif out tipi kablodan (laser çıkışı diil s video şeklinde olan) ses çıkışını 5+1 sisteme yaydım ses çok kaliteli stero çıkışa oranla çok daha net bir ses alıyorum yalnız stero da aşağı yukarı oynayan ses kayıt VU meter leri digital çıkıştan ses aldığımda kıpırdamıyor bilee! hiçbişekilde bilgisayardan çıkan ses ten ses kaydı alamıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim? realtek Hd nin ses programını windowsun ses kaydı ve ses çıkışı menülerini alt üst ettim ne yaptıysamda bi türlü ibreleri oynatmayı başaramadım! ses kaydedici olarak xp de mikrofon un yerine stero seçilince bilindiği gibi ses çıkışı ses girişiymiş gibi gösterilip çalan müzikten ses kaydı alınabiliyordu ama vistada bu şekilde ne bir menü nede menülerde bu tarz bi uyarlama mevcut lütfen işi bilen bir arkadaş yardımcı olsun.. digital out spdif i nasıl bilgisayara ses girişi olarak gösterip çalan müziklerden ses kaydı alabiliriz?
Bilgi Paylaşılınca Değerlidir!..
-
21.11.2008 07:12 #2
- Katılım Tarihi
- 2008
Blue Heaven 1-24 (completed)
you can read free Blue Heaven manga onlinehttp://www.MaxManga.comabove 4000 hot free mangas onlineBlue Heaven 1-24 (completed)
Benzer Başlıklar
-
Vistada kulaklik ile ses kaydetme
ekremsari tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.11.2008, 22:56 -
Vistada Ses Sorunu
by_sempatik tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.05.2008, 06:57 -
Vistada ses sorunu
iap54 tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.04.2008, 23:04 -
ses kaydetme
carizma tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.09.2004, 19:56 -
avermedia'da ses kaydetme sorunu
ihsangokcay tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 14.09.2003, 12:22

Alıntıyla Yanıtla

Ultrabook lazım !
Bugün, 15:06 / Donanım