+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
14.12.2008 10:59 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
Mavi Ekran ve sistemin sürekli restart etmesi
merhaba arkadaşlar..
Windows Vistam son güncelleştirmeleri yükledikten sonra ( tam yükleyemedim daha dogrusu, 3/3 100de 100 yapılandırılamadı yani) sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı..daha sonrası sabahları kasadan bilgisayarımı açtıgımda sistem açılmıyordu, anca bir restart yapınca açılıyordu..ve son 2 gündür Hoşgeldiniz yazısına zor geliyorum..Güvenli Kip, Son Yapılandırılan Ayarlar hepsini yaptım olmadı. Vista Recovery Cd si var ama onu da açmıyor..sistem açılınca dvd den açtım bu sefer işlemin tam ortasında mavi ekran hatası oldu ve restart oldu dogal olarak..aynı şekilde sistem geri yüklemeyi yapmaya çalıştım bugun..işlemin yarısında restart atıyor..Dumping physical memory ekranı geliyor ve kalıyor..pc yi açıp kapatmaktan çok sıkıldım bu olayı nasıl çözebilirim? daha öncede aynı olay gelmişti başıma güncelleştirmelerden sonra..fakat Recovery Dvd si ile yeniden kurmustum..şimdi öyle bir şansım yok gibi..çünkü 5-6 dakika dayanıyor sonra mavi ekran oluyor..pc açılırken F8 deki ekranda Dizin Hizmetleri Geri Yükleme Modu ile açıyorum fakat recovery olayı birden fazla kendini başlattıgı için iptal oluyor yani bir keew baştan başladıgında mavi ekran oluyor ve işe yaramıyor..internette araştırdım virüs de olabilir yorumları okudum..benim endişelendiğim bilgilerimi kaybetmemek..özellikle D de 150 GB lık kaybetmek istemediğim dosyalarım var..ne yapmalıyım arkadaslar? tesekkurler simdidenEn son sezo_87 tarafından düzenlenmiştir: 14.12.2008 13:37
Benzer Başlıklar
-
PC sürekli restart atıyor
zakbay tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 30.10.2008, 14:55 -
donma,restart,mavi ekran help me
twinmineral tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 04.05.2007, 10:54 -
Dizüstü bilgisayarımda sürekli hale gelen mavi ekran
Megavolt tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.09.2005, 01:19 -
Bilgisayar acilmiyo? Sürekli restart.Acele yardim
MydoomRated tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 20.08.2005, 18:11 -
Pc'nin kendini restart etmesi
dealp tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 29.04.2005, 09:08

Alıntıyla Yanıtla

Ultrabook lazım !
Bugün, 15:06 / Donanım