PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan vista starterda harddisk sorunu

bi süre önce bilgisayarımı değiştirmek zorunda kaldım.eski bilgisayardaki verileri ethernet kablosu yadımıyla yeni bilgisayarıma attım..vista starter yüklü olan yeni bilgisayarım sadece bir sabit disk sürücüye sahip.işim bittikten sonra bu disk sürücüyü paylaşıma kapatırken yanlışlıkla izinlerin hepsini kapatmışım.şimdi c ye ulaşamıyorum.işin ilginç tarafı bilgisayar beni yönetici olarak da görmüyor.bütün verilerim c de kaldı.açılmıyor sadece belgelerime ulaşabiliyorum.ve c: nin ismi kendiliğinden access denied olarak değişti.ayrıca c ye bağlı olan hiç bir işlem yapamıyorum.hiç bir şeyin yerini değiştiremiyor hiç bir şey kuramıyor hiç bir şeyi silemiyorum.

1.sizce sorun nedir?
    2.diskteki verileri nasıl alabilirim?örneğin harddiski başka bir bilgisayara bağlayıp başka bir belleğe atabilir miyim verilerimi?
    3.eğer sorun çözülmezse bilgisayara windows xp kurmayı düşünüyorum ne önerirsiniz?acil cevap bekliyorum sonunda kafayı yiyeceğim

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

C: nin yetkisini al.

http://www.pcnet.com.tr/forum/1203287-post2.html XP ve vistada aynıdır.

dostum dediğini yaptım olmadı sen beni anlamadın galiba c: den resimler ekliyorum

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Devam de.

Yada adminin yetkisi varsa adminle gir C:'ye.

Admini kullanmak için

Başlat > Programlar > Donatılar bölümünde Komut istemine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştırın ve buraya

net user administrator /active:yes de enterla sonra oturumu kapat adminle gir.

C:/Windows/system32/cmd.exe

Parametre hatalı.

Dostum komut istemine yönetici olarak çalıştır dedim bu hatayı veriyor.C üzerinde işlem yapmak istediğimde genelde system 32 hataları veriyor.Anlamadığım konu neden beni yönetici olarak görmüyor.Ayrıca hesabım administrator olmasına rağmen kullanıcı hesaplarında da oynama yapamıyorum.

Benzer Başlıklar

1. Vista > Xp > Vista Kurulum sorunu
    powerplayer tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.12.2009, 17:10
  2. vista da harddisk bölme
    karantina_21 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 03.10.2008, 22:15
  3. Harddisk Sorunu
    denizanil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4