PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Exclamation Windows Vista Problemi YARDIMMMM :(

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer
    If this is the first time you've seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again, follow these steps :
    Check to make any new harware or software ıs properly installed.If this is a new installation, ask your hardware or sofware manufacturer for any windows updates you might need
    If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing, your computer, press F8 to select Advenced Startup options, and then select Safe Mode.

Technical İnformation:

*** STOP : 0x0000c1f5 (0xc01a000a, 0x82842000, 0x00000000, 0x00000000)

ARKADAŞLAR , bu arıza meydana gelince kurtarma diski ile vistayı geri yüklemeyi denedim fakat aynı yazı tekrar tekrar çıkıyor.Güvenli modda açmayı deniyorum ama olmuyor.Cözüm aramak için tarama yaptırıyorum bir problem bulunamadı diye mesaj geliyor.Bu durumda ne yapmam gerekiyor denemediğim yöntem kalmadı.Yardımcı olursanız cok sevinirim...

Kurtarma diski?
    *Bilgisayarın HP Pavilion mu?
    Bilmem başka kurtarma bölümünden disk oluşturma sistemi hangi modellerde var. Ama harika bir sistem tabi. Ve HP Pavilion ise;
    *Vistaya dönmeyi stardart mod'da yer alan silici kurtarma yöntemiyle mi denedin?: Başka bir işletim sisteminden kendi işletim sistemine dönmek ve yeni bir hard diske kurulum için galiba tam kurtarma yapmak gerekiyormuş.
    *Kurtarma diski kendi bilgisayarından oluşturduğun kurtarma diskleri mi?
    Aynı sorunu PC'nin ilk zamanlarında ben de yaşadım. Servis sonrası bana kurtarma dvd'leri verdiler, denemeye kalktım, benzer şeyler bende de oldu.
    *Disk kapasitesi kaç gösteriyor?
    ve bu yabancı kurtarma diskleriyle sakat kurtarma sonrası C sürücüsü 15GB görünmeye başladı. Bir daha götürdüm servise ama bu kez kurtarma disklerimi kendi bilgisayarımda oluşturdum.
    En son ibanezRG2550E-GK tarafından düzenlenmiştir: 28.02.2009 16:32

Ve Kurtarma öncesi regeditle falan oynadın mı?
    Regedit'te birşeyler sildiysen ve kurtarma disklerinde kendi bilgisayarında oluşturulmamışsa mümkündür bildiğim kadarıyla. İnşallah 1 yıllık kurulum desteği süresi bitmemiştir.
    En son ibanezRG2550E-GK tarafından düzenlenmiştir: 28.02.2009 16:36

Arkadaşım yardımın için çok teşekkür ederim.Ama problem harddisk gitmiş.Sorun harddiskte her yolu denedim olmadı servistede yapamadılar ve ve bu koddaki bir arıza harddisk arızası...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 15
    Son Mesaj: 09.04.2011, 19:43
  2. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.06.2008, 17:16
  3. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.02.2008, 23:39