PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan acil yardım!!!vista yüklü bilgisayar açılmıyor.herşeyi denedim.ne yaptımsa olmadı

arkadaşlar sorunum başlıktanda anlaşılacağı üzere vista yüklü bilgisayarımın açılmaması.vista kurtarma cd si ile ben pc yi formatlamıştım.iki üç kez açtım sorun olmadı fakat daha sonra ekrana açılma sırasında:

WİNDOWS BAŞLATILAMADI.YENİ YAPILAN DONANIM VEYA YAZILIM DEĞİŞİKLİĞİ BUNUN NEDENİ OLABİLİR.SORUNU DÜZELTMEK İÇİN

1-WİNDOWS YÜKLEME DİSKİNİZİ TAKIN VE BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIN.........................gibi adımlar geliyor.bildiğinizi düşünüp fazla uzatmıyorum burayı.altında da dört tane seçenek geliyor:

GÜVENLİ MOD
    KOMUT İSTEMİYLE GÜVENLİ MOD
    ..........................................en sonda da normal olarak başlat çıkıyor.ben bu yukarda gördüğünüz bütün hepsini denedim olmuyor.tam açılacakken mavi bi ekran çıkıp kısa sürede yeniden başlıyor.işin ilginç tarafı normal olarak başlat dediğimde herşey normal gidiyor gibi gözüküyor.microsoft corporation yazan bölümde yani yeşil çubuğun gelip gittiği bölümden ileriye gitmiyor.akşama kadar o yeşil çubuk geliyo gidiyo
    LÜTFEN YARDIM EDİN!

saygıdeğer kardeşım ne olur vistaya nasıl format atabilirim emeğine şimdiden saygılar

başka bir vista kurdukdan sonra vista kurtarma cd si ile driverlerini yüklemeyi dene

hatalı kurulum yapmışsın anladıgım kadarıyla.

Alıntı Orijinalini Gönderen: SaFaK17 Mesajı Görüntüle
    hatalı kurulum yapmışsın anladıgım kadarıyla.
    bi çıkar yolu var mı peki?kendi dvd min dışında başka bir dvd den de yüklemeyi denedim olmuyor!

Benzer Başlıklar

1. Herşeyi Denedim Bağlantım düşüyor!
    tarik6666 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.01.2009, 15:52
  2. Herşeyi denedim ama Ekran yok ???
    seymen37 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.09.2008, 11:13
  3. hiçbir şekilde silinmiyor herşeyi denedim
    franki tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4