PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
17 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Question

Alıntı Orijinalini Gönderen: barror Mesajı Görüntüle
    ne fark var ki aralarında, grafikler 'neredeyse' aynı biraz daha fantezi, şahsen daha çok oyun amaçlı kulandığım için vista yetiyor.
    sen beta mı denedin rc mi? beta biraz benziyor ama temel olarak farklı...

Alıntı Orijinalini Gönderen: GAREZ Mesajı Görüntüle
    sen beta mı denedin rc mi? beta biraz benziyor ama temel olarak farklı...
    Daha hiç denemedim ama microsoft.com'dan baktım.Görsel olarak üç tane aero çeşidi var(bence üçüde zevk için) ki sadece aero peek özelliği güzel
    bir de neymiş daha iyi dosya arama özelliğiymiş, yine vistadaki arama motoru yeter.
    Bir de dx 11 diyorlar o da kasımda,yani bir şey diyemiyorum

Ama bir özelliği hakikaten güzelki onun içinde dokunmatik monitör gerekiyor(sanırım bir bilgisayar fiyatı vardır o da)

Bence windows 7 öyle microsoft'un internet sitesinde yazdığı kadar uçuk bir şey değil,sizce nedir bu windows 7?
    En son barror tarafından düzenlenmiştir: 04.07.2009 15:43

casper de aynısını demişti galiba reklamda

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Daha hiç denemedim ama microsoft.com'dan baktım.Görsel olarak üç tane aero çeşidi var(bence üçüde zevk için) ki sadece aero peek özelliği güzel
    bir de neymiş daha iyi dosya arama özelliğiymiş, yine vistadaki arama motoru yeter.
    Bir de dx 11 diyorlar o da kasımda,yani bir şey diyemiyorum

Ama bir özelliği hakikaten güzelki onun içinde dokunmatik monitör gerekiyor(sanırım bir bilgisayar fiyatı vardır o da)

Bence windows 7 öyle microsoft'un internet sitesinde yazdığı kadar uçuk bir şey değil,sizce nedir bu windows 7?
    bu kez fiyatları az bindirmişler... chip.com.tr sitesinde yazıyordu...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

bu tama men monitör satışını desteklemek için söylenmiş koca bir yalan hiç dokun matik ekranlar yokken pamukbank atm si gören yok mu aranızda

onlar nasıldı bildiğimiz monitör evet bildiğimiz sıradan monitör ekrana dokunduğumuz zaman istediğimiz eyi yapa biliyoduk ve bu tamamen yazılımla yapılıyordu evet yanlış değil yazılımla yapılıyordu abim bilgisayar programcısı olması dolayısı ile ordan biliyorum bu konuyu yazılımla donanımla değil

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 15
    Son Mesaj: 09.04.2011, 20:43
  2. windows vista - windows live messenger
    JuNi0r tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.05.2009, 17:24
  3. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.06.2008, 18:16