PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Varsayılan Vista'lar Windows 7'ye dönüşecek...

Microsoft'un Windows Vista'lı bilgisayar almayı düşünenlere yapacağı Windows 7 sürprizi hazır!

Microsoft, bilgisayarlarında bu işaret olan Vista kullanıcılarına Windows 7'ye ücretsiz yüksdeltme olanağı sunuyor.

Eğer Haziranda Windows Vista yüklü bir bilgisayar alırsanız, sisteminizi Windows 7 yayınladıktan sonra ücretsiz yükseltebileceksiniz. Ama ne yazık ki Vista Home Basic yüklü ucuz bilgisayarlar bu yükseltmeden yararlanamıyor.

Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre 26 Hazirandan sora alınan Windows Vista yüklü bilgisayarlar ücretsiz ilgili Windows 7 sürümlerine yükseltilebilecek. Yani Vista Home Premium sahibi bir kullanıcı Windows 7 Home Premium'a, Vista Ultimate ve Business sürümleri de aynı şekilde ilgili Windows 7 sürümlerine yükseltilebilecek. Avustralya'daki Acer kullanıcıları Windows 7 logolu bilgisayarına kavuşmuşlar bile.

Windows 7'ye yükseltilemeyen tek sürüm ise Vista Home Basic. Satış öncesi fabrikalarda Vista'dan XP'ye indirgenen (yani aslında Vista lisanslı olan) bilgisayarlar ise Windows 7'ye yükseltilebilecek.

Alıntı

tşkkürler çok güzel olmuş
    :arrow:Combofix
    :arrow:Win.Xp Sorun Giderici

mertonix98™
    |l|lllll|l||ll||lll||lll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
    Her Hakkım Saklıdır®

kardeş ya benim oem cd si var orjinel lisanslı ben yükseltemicemmi konuya biraz açıklık getirelim
    AMD 64x2 6000 3.1 GHZ
    GIGABYTE GA-M59SLI-S4
    ASUS 8600GT SILENT 512MB 128BİT
    CORSAIR 3GB DDR2 800 MHZ XMS2 RAM
    WD 320GB HARDDİSK 16MB ÖNBELLEK
    AOPEN H600B-B27 400W
    LOGİTECH 2+1 SES SİSTEMİ
    SAMSUNG 19"LCD

26 Haziran'ı bekleyelim o zaman. 1 ay içinde dizüstü almayı düşünüyordum. Vista'yı istemiyordum, XP'den de bıkmıştım; bu iyi oldu.
    Yükseltme yaparken Windows 7 kurulum DVD'si veriyorlar mı acaba? Yoksa 30 Nisan 2009 tarihinden sonra bilgisayar çökse, elimde Vista olacağı için Vista yükleyip Windows 7'ye geçiş yapamayacak mıyım?

ne fark var ki aralarında, grafikler 'neredeyse' aynı biraz daha fantezi, şahsen daha çok oyun amaçlı kulandığım için vista yetiyor.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 15
    Son Mesaj: 09.04.2011, 20:43
  2. windows vista - windows live messenger
    JuNi0r tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.05.2009, 17:24
  3. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.06.2008, 18:16