+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: vista yanına xp kurdum fakat...
-
04.07.2009 17:52 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
vista yanına xp kurdum fakat...
1-yha arkadaşlar bende vista ve xp kurulu şuan, fakat bazen xp açılışında bilgisayar donup kalıyor,hiçbir tuş işlemiyor.güç düğmesi,veya ctrl+alt+delete dahi işe yaramıyor. mecbur fişi çekiyorum ve takrar başlatıyorum bilgisayarıve bu sefer güvenli modda çalıştırıyorum.karşıma kullanıcı seç kısmı çıkınca da tekrar bilg ı başlatıyorum .bu sefer normal açılıyor.yalnız bu sanki belli bir orantı şeklinde oluyor yani saymadım hiç ama sanki 5-6 açılışta bir donma oluyor.neden acaba bilen varmı?
2-ayrıca xp deyken vistada masaüstüne falan erişemiyorum.ve yine xp de bazı programları çalıştıramıyorum,(mesela adobe reader ı açamıyorum)yönetici izni alın falan diyor.şifreyi yazıyorum ama yine de kabul etmiyor bilgisayar. bana tersleniyor resmen yhaa :-)çözüm yolu bilen varsa lütfen...
xp de admimastar ve benim kullanıcı adım var bunlardan birini mesela kendi kullanıcı adımı nasıl kaldırabilirim buna da müsaade etmiyor..
Benzer Başlıklar
-
xpsp2 kurdum fakat ses alamıyorum
axmoon tarafından Windows XP forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.02.2008, 10:38 -
yeni sistem topladım kurdum fakat ekran yok
Turgayonur tarafından Donanım forumundaYanıt: 19Son Mesaj: 04.12.2007, 11:12 -
>> Pardus 2007.2 Kurdum Fakat, Ses?
clone88 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.08.2007, 20:22 -
Bir site kurdum fakat hata veriyor.
sayende tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 06.02.2004, 21:47 -
DCP-Prtalı serverime kurdum fakat çalışmıyor.
AK-74 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.02.2003, 15:16

Alıntıyla Yanıtla

Olağan şekilde başlatınca reset atıyor
Bugün, 15:29 / Donanım