PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
24 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Onu bende denedim fakat başarılı olamadım. Flash diskin markasına göre değişiyor sanırım, her flash ta aynı sonucu vermiyormuş deneyenler diyor. Benim denediğim King.4gb ve tüm işlemler doğru olmasına rağmen açılışta sizin yazdığınız hatayı alıyorum. Bu işlemin 2gb flashla yapılması öneriliyor, büyük boyutlu disklerde bu hatanın alındığı yazıyordu anlatımı yapan kişi. 2gb flash olmadığı için deneme şansım olmadı.

Özür dilerim düzeltiyorum bendeki hata hall.dll idi yanlış olmasın. Senin durum farklı olabilir.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Bana gereken tahminimce Pc yi Dos ortamında açmak bunun için normalde disket gerekiyor ama ben flash bellekle açıcam bunun için birisi bana Ms-Dos başlangıç disketi dosyalarını upload edebilirmi? Ve ben hiçbir hata almıyorum sürekli yeniden başlıyor.

Veya Vistanın 30 günlük deneme sürümünü indirebileceğim bir link varmı?(Yamanmamış)

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    Onu bende denedim fakat başarılı olamadım. Flash diskin markasına göre değişiyor sanırım, her flash ta aynı sonucu vermiyormuş deneyenler diyor. Benim denediğim King.4gb ve tüm işlemler doğru olmasına rağmen açılışta sizin yazdığınız hatayı alıyorum. Bu işlemin 2gb flashla yapılması öneriliyor, büyük boyutlu disklerde bu hatanın alındığı yazıyordu anlatımı yapan kişi. 2gb flash olmadığı için deneme şansım olmadı.

Özür dilerim düzeltiyorum bendeki hata hall.dll idi yanlış olmasın. Senin durum farklı olabilir.

arkadaşım 2 gb flasha vistayı nasıl atmay düşünüyorsun yer seıkntısı olmazmı

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    Bunların hiçbiri işe yaramıyor, yukardakiler exe ve otomatik floppy e yazmaya çalışyor sonrada yok diye hata veriyor bazı zipleri indirdim boot olmuyor. Galiba ben yarın gidip temiz bir vista dvdsi alayım flasha aktarıp öyle denerim.

Bir çözüm öneriniz varsa önerebilirsiniz hala.

Benzer Başlıklar

1. acil flash bellekten gelen disk yazmaya karsı korumalı hatasi
    RAMAZAN2121 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 06.09.2009, 21:31
  2. sadece flash bellekten xp kurma
    simarik50 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.03.2009, 15:12
  3. bilgisayara flash bellekten bişey yükledim ve
    relax2606 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1