PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Windows 7 sorunu

Exclamation Windows 7 sorunu

arkadaşlar 3-4 keredir windows 7 kurdum pc ye sistem ilk 24 saat stabil çalışıyor daha sonra masaüssüne yada belgelerim klasörüne video dosyası atıp wmp ile açıp izliyorum daha sonra kapatıp o video yu silmeye çalıştığımda geri dönüşüm için hazırlanıyor diyor ve öyle beni delirmeye başlıyor aradan 10 dk geçiyor halen hazırlanıyor (ve bu video boyutu 10 veya 20 mb herhangi bir video) pc yi yeniden başlatıyorum. video yu 2 saat uğraşıyorum silmek için o arada explorer kitleniyor tekrar reset atıyorum. daha sonra pc açıldıktan 2 saat sonra bilgisayarım a girdiğim zaman yerel diskler , dvd-rw vs. hiçbirisi görünmüyor.
    ve pencere hazırlanıyormuş gibi bekletiyor. eski haline getirmek için belgelerim klasörünü açıp klasörü kapamadan bilgisayarım penceresini açıyorum. ve düzeliyor. (belgelerim klasörünü açmadan bilgisayarım içeriğine ulaşamıyorum)
    sorun video yu desktop veya belgelere kaydettikten sonra başlıyor ve format atana kadar bu sorun beni bırakmıyor.

Ne yapmam gerekir sizin yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. windows 7 yi çok seviyorum , xp ye geçmek istemiyorum.
    ►lıllılllıılııılıllılıll◄
    http://img.webme.com/pic/g/govv/osmanqpcnet.gif

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    WINDOWS\system32

Microsoft Windows'un şu an geliştirilmekte olan sürümü. Beta aşamasında Biraz daha sabretmelisin tamamen çıkardıkları zaman kulana bilirsin rahatlıkla..
    Türk Ve türkiye için Yardıma Hazırım Diyorsan Grubumuza Sizide bekliyoruz...

beta süreci bitti yani şu anki sürüm windows 7 RC (release candidate) kararlı sürümü

RC, kararlı sürüm değil. RTM kararlı sürüm. Ayrıca piyasaya çıkış tarihini beklesen daha iyi olur. Torrent'te dolaşan RTM'ler sahte çıkabilir.
    En son ByEGT tarafından düzenlenmiştir: 16.07.2009 16:28

windows 7 yi microsoft un sitesinden indirdim. kendi bilgisayarıma kurmakla beraber
    4-5 arkadaşın bilgisayarlarına da kurdum ve onlarda bu sorunlar yaşanmıyor. bendeki sorunu kaynagı donanım sürücüleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
    neyse bendeki sürüm build 7100 birde 7200 var indirip birde onu kurayım.

Teşekkürler ByEGT

Benzer Başlıklar

1. Windows Xp Pro Sorunu
    mertcan143 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.04.2009, 20:43
  2. Windows Vista SP1 Yükleme Sorunu ve Ardından Açılma Sorunu
    powerofdreams tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.12.2008, 20:05
  3. windows me sorunu
    reasilvia tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 29.09.2005, 19:52
  4. Windows NT`den =--> Windows XpLere Internet Sorunu ..
    emreka tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.06.2003, 12:39
  5. Windows 98 Sorunu
    mozturk6 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.03.2003, 11:55